NHO Service og Handel

Innhold

Kurs i Karrierekompetanse - Norske Karriereferdigheter

  • 14. des 2017Kl. 09:00–16:00
  • Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Oslo
  • 1.800,-
  • Påmeldingsfrist 27. desember

Karrierekompetanse er de mestringsstrategiene/ferdighetene, holdningene og kunnskapen et menneske trenger for å mestre og fungere i jobb, skoleroller og karriere gjennom livet.

Folk kan ha utfordringer med å fungere i jobb og karriere. Da blir det et viktig fokus i karriereveiledningsarbeidet å kartlegge eksisterende karrierekompetanse som skal brukes videre, men også den kritiske karrierekompetansen - de temaene som er avgjørende viktig at veisøker utvikler mestringsstrategier på for å mestre jobb og karriere og at innholdet i veiledningsprosessen er skreddersydd til dette.

På dette kurset lærer du deg å kartlegge og utforske veisøkers karrierekompetanse

Målgruppe: Kurset passer for alle veiledere i alle sektorer som arbeider med karriereveiledning og med mestring av jobb og karriere, som Arbeidsinkluderingsbedrifter, NAV og Karrieresentre. Det passer også for andre som bygger opp undervisningstilbud innenfor karrierekompetanse for eksempel i skoleverk og Flyktningtjenesten. Det passer også for veiledere med lederansvar som har ansvar for å bygge opp innhold i veiledningstjenestene i en bedrift.

Kursholder er Arne Svendsrud, psykolog. Han har utviklet dette verktøyet og de fleste andre karriereveiledningsverktøyene som benyttes i profesjonell karriereveiledning i Norge. Han har også skrevet en bok: Karriereveiledning i et Karrierelæringsperspektiv.

NB! Om du bruker Work Interest Explorer må du gjerne ta med deg pc på kursdagen som kan du jobbe i den oppdaterte digitale versjonen

Kurset koster kr 1.800,- inkl. lunsj. Kursprisen gjelder for medlemmer i bransjeforeningen Arbeid & Inkludering eller ASVL. For andre er prisen 25% høyere. Påmeldingsfrist:  30. november

NB! Bindende påmelding.  Ved avbud mindre enn to døgn i forveien, betales full deltakeravgift. Ved avbud 1 uke før arrangementet, kan deler av deltakeravgiften bli belastet.

Lokale kurs

Ønsker din bedrift å arrangere kurs lokalt hos dere? Ta kontakt med Pia Gavin, pia.gavin@nhoservice.no for mer informasjon om pris og betingelser.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!