NHO Service og Handel

Innhold

Læringsnettverket - Sertifiseringskurs for Rådgiveren og Veilederen Basis

  • 26. jan 2018Kl. 10:00–15:00
  • Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Oslo
  • 2.000,-
  • Påmeldingsfrist 12. januar

På dette kurset lærer du å arbeide i dybden på en systematisk måte med sentrale temaer som personlige egenskaper, mestringserfaringer og verdier

Rådgiveren og Veilederen Basis er utviklet av NetPed AS. Både Rådgiveren og Veilederen Basis er screeningstester som krever at instruktøren er sertifisert, noe man oppnår ved å delta på denne kursdagen.

Rådgiveren kartlegger testpersonens ferdigheter på områdene rettskriving, lesehastighet, leseforståelse og ordforråd samt generell fagkompetanse i matematikk. Veilederen Basis er en grunnleggende test i norsk, matematikk og samfunnskunnskap for personer med minoritetsspråklig bakgrunn.Kursholder er Gry Nielsen, spesialrådgiver i Læringsnettverket.

Kurset er gratis for medlemmer i Læringsnettverket* og koster kr 2.000,- for øvrige. Det er begrenset antall plasser og vi prioriterer medlemmer av Læringsnettverket. Ved avmelding senere enn to arbeidsdager før kursstart vil det påløpe et avbestillingsgebyr på kr. 500.

Påmeldingsfrist:  12. januar

Bindende påmelding.  Ved avbud mindre enn to døgn i forveien, betales full deltakeravgift. Ved avbud mindre enn 1 uke før arrangementet, kan deler av deltakeravgiften bli belastet.

Det tas forbehold om endringer. En forutsetning for gjennomføring er et minimum antall deltakere.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!