NHO Service og Handel

Innhold

Arbeidsmiljø og ledelse for FDV og renholdsbransjen

  • 3. apr 2019Kl. 08:00
  • Oslo Met Pilestredet 48 (P48) Eva Balkes Hus. Møterom S141.
  • Gratis

NFSR arrangerer 3.april gratis faglig frokost med temaet arbeidsmiljø og ledelse for FDV-bransjen, renhold og andre interesserte i Oslo.

Hva sier forskningen om jobbhelsa og arbeidsmiljøet? Vi får en status på dette. Hvem er norges beste arbeidsplasser 2019 - og hvordan blir man det? Hvordan bør en arbeidsgiver legge til rett for god ledelse og et godt arbeidsmiljø? Svarene får du her!

Påmelding

Program

Kl.08.00 Frokost
Kl 08.30. Stamina Helse ved Audun B Petersen, Spesialist i arbeids. og org.psykologi - Cand psychol, presenterer Norsk Jobbhelserapport. Vi har et godt arbeidsmiljø, trivelige kollegaer og lyse lokaler, står det i stillingsannonsene. Annonsene forteller oss at begrepet arbeidsmiljø er diffust for mange og at det brukes om mangt og mye. For hva er egentlig et godt arbeidsmiljø og hva handler det om? Stamina Helse er Norges største bedriftshelsetjeneste, med over 50 kontorer rundt om i landet.

Kl 08.55. Great Place To Work, ved rådgiver Marianne Paulsen deler innsikt i hva de beste arbeidsplassene gjør for å skape en bærekraftig organisasjon. Forskning viser at det er en sammenheng mellom det å skape en god arbeidsplass og organisasjonens resultater. Årlig publiserer Great Place To Work listen over Norges Beste Arbeidsplasser, og de funnene som har fremkommet det siste året. Les rapporten "Norges beste Arbeidsplasser 2018" her. 19 mars publiseres rapporten for 2019.

Kl 09.15. Idebanken v/Seniorrådgiver Siri Pernille Øverli. Å kjenne at en har innflytelse og mulighet til å påvirke er helsefremmende. Derfor er involvering sentralt i helsefremmende arbeid. Dette er både i arbeidsgivers og arbeidstagers interesse. Idebanken er informasjonstjeneste om inkluderende arbeidsliv. Vi deler ideer om sykefravær, arbeidsmiljø, seniorpolitikk og inkludering.

Kl 09.45. Coor Service Management v/Berit Nerby, Direktør Renhold Single Service. I Coor foregår mye av arbeidsdagen ute hos våre kunder. Kundene forventer at vi skal jobbe på tilnærmet samme måte og levere samme høye kvalitet hos alle. Nøkkelen til å greie dette er det vi har til felles; kulturen som samler oss. Vi hører mer om bedriftesn kultur og verdier, felles plattform og ledestjerner. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!