NHO Service og Handel

Innhold

Bygg Ren Verdi 2019

  • 8. mai 2019til 10. mai 2019
  • Kielferga
  • Ikke satt
  • Påmeldingsfrist Ikke satt

Renhold, Forvaltning, drift og vedlikehold samles under lederkonferansen Bygg Ren Verdi (tidl. FDV-konferansen), den 8.-10. mai 2019 på Kiel-fergen.

#205

Bygg Ren Verdi 2017 (Foto; Hillestad/Renholdsnytt)

For mange er Bygg Ren Verdi årets happening, hvor bransjeutvikling og kunnskapsdeling står sentralt. Konferansen vil,  som ved de to foregående arrangementene i 2015 og 2017,  samle rundt 500 deltakere fra offentlig og privat sektor.

To av Norges fremste foredragsholdere er allerede klare, Per Henrik Stenstrøm og Solfrid Flateby. Program

– Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på de to tidligere konferansene vi har arrangert, og vi har som mål å utvikle neste års konferanse ytterligere. Det er svært hyggelig at vi klarer å samle hele bransjen på denne måten, sier Anne Jensen i Renhold & Eiendomsservice i NHO Service og Handel, som sammen med Renholdsprodukters Leverandørforening (RELE), Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) og Renholdsnytt er arrangør for Bygg Ren Verdi.

Program

#205

For mange er Bygg Ren Verdi årets happening

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!