NHO Service og Handel

Innhold

Hår & Skjønnhet 2019 på The Hub

  • 16. mar 2019Kl. 10:00
  • Clarion The Hub, Oslo

16. mars 2019 blir det Hår & Skjønnhet / Prisfest på The Hub.

#005

Velkommen

Hår & Skjønnhet har beveget seg fra å være en messe til å bli en faglig happening på øverste hylle. Glitrende show, lærerike demonstrasjoner og nyttige seminarer og fyller dagen, sammen med norgesmesterskap i mange fag og kategorier. Og selvfølgelig: Det hele rundes av med bransjens største og ubestridte høydepunkt: Prisfesten!

I helt ny drakt

Clarion The Hub er et helt nytt hotell bak den vernede fasaden til gamle Hotell Viking/Royal Christiania. Mer sentralt kan man ikke ha et arrangement i Oslo, og dette skal bli en begivenhet det vil snakkes om.

- Styringsgruppen har frihet til å lage et fabelaktig arrangement i en helt ny drakt, som skal stå ut og bli en institusjon i skjønnhetsbransjen. Vi er superentusiastiske! sier NFVB-direktør Anne Mari Halsan. I styringsgruppen sitter også representanter fra både frisør- og hudpleieleverandører, samt en av Norges ledende event-arrangører.

Festivalstemning

Med et så fullpakket program som man får på Hår & Skjønnhet skal det godt gjøres å få med seg alt. Det kan være lurt å velge seg noen høydepunkter og ellers bare nyte det gode samværet med andre bransjekolleger. NFVB skal sørge for at alt legges til rette for herlig stemning hele dagen. Hår & Skjønnhet er et definitivt bransjehøydepunkt, og vi vil også skape aktiviteter som kan virke rekrutterende for unge som lurer på om vår bransje kan være deres karrierevei.

Følg med, følg med…

Programmet er ikke spikret ennå. Men det er mye som skjer i bransjen rundt de tider, så pass på at du har krysset av for Hår & Skjønnhet – på The Hub – i Oslo – 16. mars 2019.

Mer her