NHO Service og Handel

Innhold

  • 29. okt 2019til 7. mar 2020
  • PS:Hotell Oslo/Lisboa
  • Pris kr. 25.000,- (momsfritt)
  • Påmeldingsfrist 15. okt. 2019

NHO Service og Handel gjentar suksessen fra 2018/2019 og åpner nå for påmelding til vårt lederprogram, skreddersydd for oss i samarbeid med OsloMet. Kurset finner sted i Oslo og Lisboa/Portugal.

Lisboa

Lisboa (Foto: ColourBox.com)

Med en modul i Oslo og en i Lisboa har NHO Service og Handel etablert et program som er skreddersydd ledere og mellomledere i tjeneste- og handelsbedrifter. Super evaluering fra første runde gjør at vi kjører en ny runde med dette programmet.

- Det er stor stas at vi har fått etablert et lederprogram i vår sforenin i samarbeid med OsloMet, med praktisk tilnærming, en utenlandsmodul og utrolig lav pris, sier adm. dir. Anne-Cecilie Kaltenborn.

Din hverdagen som leder

- De første som tok dette programmet forteller om krevende, men relevant kursing innen ledelse og konflikthåndtering, organisasjonsbygging og HMS. Vi er veldig glad for å høre at vi har truffet med dette kurset. Målet er at du skal få med deg noe direkte tilbake til jobb, så det må handle om hva folk trenger i hverdagen som leder.

Den norske ambassaden i Lisboa

-Den første modulen i oktober er i Oslo, den andre som finner sted i mars er i Lisboa. Det er fint for ledere fra de forskjellige bransjene våre å komme bort, konsentrere seg om gruppen, bli godt kjent og dele utfordringer. Samtidig har vi fått et godt samarbeid med ambassaden vår i Lisboa, med besøk der og orientering om europeisk næringsliv. Både deltagerne og ambassaden forteller at dette var et både nyttig og hyggelig møte.

Målgruppe:

Ledere og mellomledere i medlemsbedriftene i NHO Service og Handel

Samling 1
Oslo, ps:hotell, Vulkan 22 (Oslo sentrum) 
29. oktober til 2. november 2019
Samling 2
Estoril, utenfor Lisboa i Portugal, 
2. mars til 7. mars 2020
  • Fly Oslo-Lisboa 2. mars kl. 13:00-16:05
  • Fly Lisboa-Oslo 7. mars kl. 13:00-18:10  

Program

Facebook

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!