NHO Service og Handel

Innhold

Ny bransjestandard for Helse og Velferd

Vår bransje Helse og Velferd utforsker mulighetene for å etablere en ny bransjestandard. Velkommen til workshop onsdag 22. april i Næringslivets hus.

#205

Dette er en del av vår næringspolitiske strategi for 2020. Det er gjort et forarbeid av en arbeidsgruppe i 2019. Hva er en bransjestandard? Trenger vi en bransjestandard? I så fall hvordan trenger vi den og hva skal standarden inneholde og signalisere? Hvor forpliktende skal standarden være?

Målet er å utvikle en standard tilpasset bransjens behov og premisser. Vi ønsker å sikre god medlemsinvolvering og forankring på tvers av medlemmene. Standarden vi utvikler skal både være et redskap som kan styrke den enkelte bedrift og bransjen som helhet. 

Med oss på ideworkshopen har vi engasjert Brand Valley og Monika Hestad som skal fasilitere og systematisere workshopen og innspillene for oss. Workshopen blir skreddersydd og det blir gått gjennom teknikker som kan hjelpe den enkelte bedrift i egne samarbeidsprosesser.

#205

Monika Hestad

Monika Hestad er industridesigner og har undervist, forsket og praktisert designtenkning og designledelse i 15 år. Monika er grunnlegger av Brand Valley, et strategisk rådgivingsfirma basert på designmetodikk. Brand Valleys metodikk er utviklet gjennom forskning om hvordan designdrevet innovasjon kan være et verktøy for å utvikle sammen for å skape meningsfulle merkevarer. Hun har hatt oppdrag for både private og offentlige virksomheter og ulike bransjer.

Påmelding innen 1.4.2020.  Ved uanmeldte forfall og forfall meldt inn senere enn 24 timer før, påløper det en egenandel på kroner 200,-

Vi håper du vil bidra med din bransjekunnskap og erfaring fra egen virksomhet i vårt felles mål om å bygge bransjens omdømme og tillit.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt