NHO Service og Handel

Innhold

SMAK 2020

SMAK 2020 er den viktigste møteplassen for alle som jobber med mat og drikke. Du får nyheter for nåværende og nye kunder, og ka knytte verdifulle kontakter.

På SMAK 2020 vil nyheter presenteres, framtidens måltider og matkultur vises fram, og ny teknologi og løsninger vil inspirere til videreutvikling og økonomisk optimalisering. NHO Reiseliv er samarbeidspartner og støttespiller for SMAK.

Konferanse og seminarer hvor trender presenteres og nye løsninger diskuteres. Her møtes spesialister i workshops og til debatt. SMAK 2020 er den også den sosiale møteplassen hvor fagfolk møtes. En kveld under SMAK 2020 for mingling, kåringer og utmerkelser.

SMAK vil være den viktigste møteplassen for anerkjente mat- og drikkekonkurranser i 2020. Konkurranser med både kjente og fremtidens kokker og bransjens eksperter. Mer informasjon kommer etterhvert.

Mer om messen

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!