NHO Service og Handel

Innhold

Invitasjon til Digitalt møte om samarbeidsprosjekt for medlemmene i Handel og Helse og Velferd: Matens viktighet for mental helse og norsk klima og bærekraft

  • 9. mar 2021Kl. 08:30–09:30
  • Digitalt, Teamslenke sendes dagen før.
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist 08.03.2020

Foto: Institutt for klimapsykologi.

 Bransjene Handel og Helse og Velferd, i NHO Service og Handel,  inviterer til dialogmøte om et nytt potensielt samarbeidsprosjekt for medlemsbedriftene.

Prosjektet går ut på hvordan vi kan forsterke mat- og serveringstilbudet vårt gjennom ny kunnskap om kosthold og mental helse, og gjennom mer kunnskap om hvordan mat- og serveringstilbudet vårt passer med fersk kunnskap om mat, bærekraft og klimagassutslipp.

NHO Service og Handel og NHO Mat og Drikke vurderer et samarbeid med Institutt for Klimapsykologi https://www.klimapsykologene.no/

Prosjektet går ut på å samle ny kunnskap og lage praktiske verktøy for våre medlemmer med mål om kosthold for bedre mental helse, økt bærekraft og redusert klimagassutslipp.   

Den første delen av prosjektet fokuserer på hva som er best å servere for mental helse, klima og bærekraft. Dette kan vi bruke til å vise hvordan det vi allerede gjør er positivt, og bli inspirert til å videreutvikle serveringen slik at den blir enda bedre. Vi vil også få ideer og tips til hvordan vi kan profilere og markedsføre oss bedre.

Den andre delen av prosjektet dreier seg om hvordan påvirke brukerne og pasientene til å velge det som er best gjennom motiverende kommunikasjon og utforming av spisestedene slik at de ubevisst velger riktig – ofte kalt nudging. Vi vil få tips og verktøy som vi kan bruke i praksis.

Program:
  • Åpning og velkommen v /Anne-Cecilie Kaltenborn, administrerende direktør NHO Service og Handel
  • Informasjon om prosjektet fra Institutt for Klimapsykologi - Knut Ivar Karevold og Hanne Refsholt
  • Spørsmål og diskusjon
  • Oppsummering, hva kan prosjektet genere av verdi for våre bransjer og hvordan bli med v/bransjene, Linda Vist og Torbjørn Furulund

Dette er et viktig felles initiativ som skaper flere fordeler for den enkelte virksomhet. Vi oppfordrer flest mulig til å delta på det digitale møtet vårt og bli inspirert til å bli med på prosjektet.

Meld deg på her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt