Mulighetenes marked for hybride retailløsninger

11. okt 2023, kl. 08.00–11.30
Næringslivets Hus Konferansesenter Middelthuns gate 27, 0368 Oslo Gratis for medlemmer 990,- for ikke medlemmer Påmeldingsfrist 10. okt

Nå tar vi for oss hva som driver utviklingen av de nye, kommersielle møteplassene og hvor de rette retailkonseptene skaper destinasjoner i samspill med eiendomsutviklere. Hva skal til for å lykkes med samarbeidet her?

Vi starter dagen med litt morgenkaffe og noe godt for magen, for så tar Linda Vist fra NHO Service og handel oss gjennom siste utvikling og tall fra bransjen. For her er pågår stadige endringer av konsepter og forretningsmodeller og derfor blir det spennende å høre hva Alice Leffler i AFM Fastigheter kan fortelle om hvordan Pop Up konsepter kan være et godt første skritt for en helt ny fysisk handel. For så skal vi i den andre enden av tidsskala når Urmaker Bjerke skal ta oss med i prosjektet for sin storsatsning med 2500 m2 på Eger i Oslo.

Når forretningsmodeller for handel er under utvikling blir det utrolig kult å få høre hvordan KROHN Powersuits – en forretningsmodell full av kraft med Anita Krohn Traaseth nå tar sats. For i en helt annen retning slår nå Yellow opp dørene og Michael Eeg og Trude Solvoll Navarsete er i full gang med konseptet som nettopp tar for seg de store varelagrene som må finne nye eiere og i alt dette må det nye kontrakter til som skal tilpasses nye konsepter, noe Kjetil Vågen fra CLP advokater er spesialister på.

I en tid hvor det er stort søkelys på løsninger for bærekraftig utvikling i handel og eiendom tar Øystein Thorup i Avantor oss gjennom deres vei til re-handelssenteret Nydalen Fabrikker. Avslutningsvis skal vi oppsummere hva, og hvordan, nye forretningsmodeller tar plass i handel og eiendom i en panel samtale med våre foredragsholdere.

Velkommen!