NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

12 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
12 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 21. januar 2020,

  Næringslivets Hus, Møterom Sinnataggen

  Bransjekurs for Bemanning og Rekruttering

  NHO Service og Handel inviterer medlemmene i bransjen Bemanning og Rekruttering til å delta på Bransjekurs i arbeidsrett i Oslo

 2. 29. januar 2020

  Læringsnettverket - Sertifisering i Rådgiveren og Veilederen Basis

  Rådgiveren og Veilederen Basis er screeningstester som krever at instruktøren er sertifisert, noe man oppnår ved å delta på denne kursdagen.

 3. 30. januar - 10. september 2020,

  Clarion Hotel Oslo , Oslo

  NFVBs lederprogram

  Første kull av NFVB lederprogram ble raskt fulltegnet, og vi følger opp med nytt kurs! Eiere og ledere i Norske frisør- og velværebedrifter inviteres til et utviklingsprogram tilpasset bransjen og hver enkelt deltaker. Gjennom fem samlinger, coaching og oppfølging underveis vil du få konkrete verktøy og trening som gjør deg til en bedre leder. Det er en investering som vil synes på bunnlinjen!

 4. 4. februar - 24. april 2020,

  Høgskolen i Innlandet, Lillehammer

  Høgskolestudium: Metoder og arbeidsformer i arbeidsinkluderin

  I samarbeid med Høgskolen i Innlandet tilbyr Arbeid & Inkludering i NHO SH nå et nytt spennende studium i metoder og arbeidsformer i arbeidsinkludering. Det innebærer dypdykk i metodene SE, IPS og Ringer i Vannet.

 5. 11. - 12. februar 2020,

  Sandefjord

 6. 11. - 12. februar 2020,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Asperger syndrom

  Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel har et kurs i Oslo 11. - 12. feb for veiledere som jobber med inkludering i arbeidslivet av personer med asperger syndrom, ADHD og ulike psykiske lidelser.

 7. 3. mars 2020,

  Næringslivets Hus, Oslo

  AFT-dagen: Hvordan få gode formidlingsresultater?

  Arbeid & Inkludering arrangerer et spesialtilpasset seminar for deg som søker å få gode formidlingsresultater i AFT. Vi har funnet fram til medlemsbedrifter som har hatt en positiv formidlingsutvikling og spurt dem; hva er dine suksessfaktorer?

 8. 12. - 13. mars 2020,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Innføring i sikringsrisikoanalyse

  Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR) tilbyr innføringskurs i risikoanalyse av kriminelle og andre uønskede handlinger, basert på standarden for sikringsrisikoanalyse, NS 5832.

 9. 24. - 25. mars 2020,

  Mariboes gate 13, Oslo

  Kurs om likestilling og ikke-diskriminering

  24. og 25. mars inviterer Likestillings- og diskrimineringsombudet til fire gratis halvdagskurs om likestilling og ikke-diskriminering i arbeidslivet.

 10. 24. - 25. mars 2020,

  Oslo