NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

7 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 30. desember 2018

  Læringsnettverket - Sertifisering i Rådgiveren og Veilederen Basis

  Rådgiveren og Veilederen Basis er screeningstester som krever at instruktøren er sertifisert, noe man oppnår ved å delta på denne kursdagen.

 2. 24. januar 2019

  Introdag for nye daglige ledere

  Alle bransjer har sine spesielle kjennetegn, slik er det også med arbeid- og inkluderingsbransjen. Vi ønsker daglig ledere som har vært ansatt ganske kort tid velkommen til en dag hvor vi belyser ulike sider ved det å lede en arbeid og inkluderingsbedrift.

 3. 30. januar 2019

  Introduksjonskurs i anbudsskriving

  Mer informasjon kommer

 4. 5. februar 2019

  Sertifiseringskurs Karriereverktøy - Karriereveiledning

  Dette er Norges mest populære kurs i karriereveiledning. Her sertifiseres du i Norges mest brukte profesjonelle nettbaserte karriereveiledningsverktøy. Det brukes til å gjennomføre gode karrierevalg enten det gjelder skole, studie eller jobbvalg. Du kan også bruke Karriereverktøy til å kartlegge veiledningsbehovet og utvikle karriereferdigheter (Karrierekompetanse). Karriereverktøy egner seg for bruk i alle sektorer.

 5. 5. - 7. februar 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

 6. 12. februar 2019

  Jobbmestring - Kartlegging og utvikling av Karrierekompetanse

  Kurset gir grundig metodikk på oppfølging av personer som har begynt i jobb for å sikre at jobben mestres.Kurset er utviklet for deg som jobber med SE/IPS i Arbeidsinkluderingsbedrifter, NAV, men også andre som flyktningetjenester sykefraværsoppfølging, osv.

 7. 2. april 2019

  Asperger syndrom i arbeid

  Mennesker med Asperger syndrom, står oftest utenfor arbeidslivet, til tross for at de ofte har kvaliteter og kompetanse som etterspørres i arbeidslivet. Flertallet har også tilleggsdiagnoser, som f.eks. ADHD og ulike psykiske lidelser.