NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

6 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
6 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 10. oktober 2019,

  Clarion Hotel Oslo , Oslo

  NFVBs lederprogram

  NFVB Lederprogram er skreddersydd for frisør- og velværebedrifter i samarbeid med Leading Edge v/Alf Inge Cleve-Stiansen. Programmet er satt sammen over 5 samlinger og strekker seg over 1 år med individuell coaching underveis. Programmet passer perfekt for ledere i både hudpleiebedrifter og frisørsalonger.

 2. 29. - 30. oktober 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Hvordan bistå personer med alvorlige psykiske lidelser

  Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel arrangerer kurs 29. - 30. oktober som tar for seg metodikk i formidlingsarbeid. Fokus er Individual Placement and Support (IPS) - hvordan bistå personer med alvorlig psykisk lidelse til å få ordinær jobb.

 3. NHO Service og Handels lederprogram 2019

  NHO Service og Handel gjentar suksessen fra 2018/2019 og åpner nå for påmelding til vårt lederprogram, skreddersydd for oss i samarbeid med OsloMet. Kurset finner sted i Oslo og Lisboa/Portugal.

 4. 4. - 6. november 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Kurs for instruktører til ny nasjonal vekteropplæring.

  Kursene for instruktører til ny nasjonal vekteropplæring vil finne sted 4 - 6 november i Næringslivets Hus i Oslo.

 5. 6. november 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Arbeidsgivers adgang til å foreta endringer i arbeidsforholdet

  KURS: Vi er inne i en tid med store endringer og tøffere konkurranse i arbeidslivet. Forholdene nødvendiggjør at arbeidsgiver fra tid til annen foretar endringer og tilpasninger knyttet til blant annet arbeidstakernes arbeidsoppgaver, arbeidstid, arbeidssted og lønn.

 6. Kurs i praktisk ledelse

  Nå har du igjen muligheten til å delta på kurset "Praktisk ledelse". Kurset fikk meget gode evalueringer i vår - og vi setter det derfor opp på nytt!