NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

10 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
10 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Arendalsuka 2019

  NHO Service og Handel, våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere har en rekke arrangementer under Arendalsuka 2019. Her er oversikt.

 2. 20. august 2019,

  Måltidets Hus, Stavanger

  Valg 2019: Sammen om fremtidens velferdssamfunn

  Stavanger 21. august: Hvordan kan vi gjennom et godt offentlig - privat samspill løse behovene i dagens og morgendagens velferdssamfunn? Seminaret er i regi av NHO Rogaland, NHO Service og Handel, Abelia, Validé og Norwegian Smart Care Cluster.

 3. 27. august 2019,

  Scandic Solsiden , Trondheim

  Valg 2019: Sammen om fremtidens velferdssamfunn

  Trondheim 27. august: Hvordan kan vi gjennom et godt offentlig - privat samspill løse behovene i dagens og morgendagens velferdssamfunn? Seminaret er i regi av NHO Trøndelag.

 4. 28. august 2019,

  Clarion Collection Hotel Bryggeparken, Skien

  De ansattes helse. Ditt problem?

  Life Improvement er en medlemsbedrift i NHO Service og Handel som sammen med NHO Telemark inviterer til frokostmøte i Skien 28. august. Fokus: Hvordan du blir møtt av leder og kolleger påvirker din tro på mestring, og kan være avgjørende for om du velger å bli hjemme eller komme på jobb.

 5. 3. september 2019,

  Scandic Hotel Hamar, Hamar

  Valg 2019: Sammen om fremtidens velferdssamfunn

  Hamar 3. sept: Hvordan kan vi gjennom et godt offentlig - privat samspill løse behovene i dagens og morgendagens velferdssamfunn? Seminaret er i regi av NHO Innlandet, NHO Service og Handel og Abelia.

 6. 18. september 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Fagseminar om Ekspertbistand

  Arbeid og Inkludering i NHO Handel og Service har et fagseminar om den nye tjenesten Eksperthjelp 18. september i Oslo. Bakgrunnen er en ny forskrift om tilskudd til Ekspertbistand som erstatter den gamle ordningen Funksjonsvurdering for IA-bedrifter.

 7. 24. - 25. september 2019

  , Stratos Oslo

  Samling for faglige ledere og mellomledere

  For 7. år på rad arrangerer vi seminar for faglige ledere og mellomledere. Også denne gangen på Stratos, i hjertet av Oslo sentrum.

 8. 24. - 26. september 2019

  , Nærigslivets Hus Oslo

  Innføringskurs i Motiverende Intervju (MI)

  Vår største utfordring er å fremme motivasjon for endring. Motiverende Intervju (MI) er langt på veg et svar på denne utfordringen.

 9. 25. - 27. september 2019,

  Radisson Blu Hotel, Tromsø

  Seminar for sykehusrenhold 2019

  Årets seminar blir arrangert i Tromsø 25. - 27. september. Forum For Sykehusrenhold (FFS) består av representanter fra fem av de største sykehusene i landet, og alle regionale helsefortak er representert.

 10. NHO Service og Handels ledelsesprogram 2019

  NHO Service og Handel gjentar suksessen fra 2018/2019 og åpner nå for påmelding til vårt ledelsesprogram, skreddersydd for oss i samarbeid med OsloMet. Kurset finner sted i Oslo og Lisboa/Portugal.