Kalender

Vis filtrering

6 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
6 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 28. september 2021,

  Digitalt på Zoom

  Autisme – utfordringer for dem selv og nettverket, hva gjør vi for å lykkes på arbeidsplassen

  Kurset vil gi økt praktisk kompetanse og forståelsen for hva disse vanskene innebærer. Hva må til for å skape stabilitet og trygghet – hva må til for å øke sannsynligheten for å vurdere hensiktsmessig tiltak på arbeidsplassen for arbeidskandidater/arbeidstakere med disse vanskene og deres omgivelser.

 2. 8. oktober 2021,

  Digitalt på Zoom

  ADHD – utfordringer for dem selv og nettverket – hva er viktig å ha kjennskap til?

  Kurset vil gi økt praktisk kompetanse og forståelsen for symptomer og hva disse vanskene innebærer. Hva må til for å tilrettelegge for mestring – hva må til for å øke sannsynligheten for å vurdere hensiktsmessig tiltak på arbeidsplassen for arbeidskandidater/arbeidstakere med disse vanskene.

 3. 26. - 27. oktober 2021,

  Digitalt

  VTA-konferansen 2021

  Vi gjentar suksessen, og holder digital VTA-konferanse 26. og 27. oktober! Dette er konferansen for alle som er interessert i utvikling av tilrettelagt arbeid. Du blir oppdatert og inspirert.

 4. 28. oktober 2021,

  Digitalt på Zoom

  Utviklingshemming – utfordringer for dem selv og nettverket – hva er viktig å ha kjennskap til

  Kurset vil gi økt praktisk kompetanse og forståelsen for hva disse vanskene innebærer. Hva må til for å skape stabilitet og trygghet – etablering av realistisk ambisjonsnivå, og hva må til for å øke sannsynligheten for å vurdere hensiktsmessig tiltak for å bedre arbeidshverdagen hos kandidater med disse vanskene og deres omgivelser.

 5. 30. november 2021,

  Digitalt på Zoom

  Målretta miljøarbeid – systemet laget rundt arbeidskandidaten

  I disse tider må det enkelte ganger prioriteres og settes i verk flere tjenester og ekstra fokus på målretta arbeidsprosesser og systematisk arbeid enn det som tidligere var nødvendig. Også sentralt ang. omrokkering og endring i etablerte rutiner og prosedyrer som tidligere har representert trygghet og stabilitet for arbeidstakeren.

 6. 13. desember 2021,

  Digitalt på Zoom

  Atferd som utfordrer – frustrasjon, sinne og aggresjon

  Dette er et meget praktisk kurs som gir økt kompetanse til å yte godt faglig arbeid gjennom analyse av atferd og strukturert tilrettelegging. Du får konkrete analytiske redskaper som bør tas hensyn til i arbeidslivet.