NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

7 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 27. august 2019,

  Scandic Solsiden , Trondheim

  Valg 2019: Sammen om fremtidens velferdssamfunn

  Trondheim 27. august: Hvordan kan vi gjennom et godt offentlig - privat samspill løse behovene i dagens og morgendagens velferdssamfunn? Seminaret er i regi av NHO Trøndelag.

 2. 28. august 2019,

  Clarion Collection Hotel Bryggeparken, Skien

  De ansattes helse. Ditt problem?

  Life Improvement er en medlemsbedrift i NHO Service og Handel som sammen med NHO Telemark inviterer til frokostmøte i Skien 28. august. Fokus: Hvordan du blir møtt av leder og kolleger påvirker din tro på mestring, og kan være avgjørende for om du velger å bli hjemme eller komme på jobb.

 3. Trendkonferanse og hagefest

  Vi byr på en spennende ettermiddag med de viktigste temaene og trendene for din bransje. Benytt også mulighetene til å bygge nettverk med kolleger og fagfolk på den årlige hagefesten for NHO Service og Handel.

 4. 3. september 2019,

  Scandic Hotel Hamar, Hamar

  Valg 2019: Sammen om fremtidens velferdssamfunn

  Hamar 3. sept: Hvordan kan vi gjennom et godt offentlig - privat samspill løse behovene i dagens og morgendagens velferdssamfunn? Seminaret er i regi av NHO Innlandet, NHO Service og Handel og Abelia.

 5. NHO Service og Handels lederprogram 2019

  NHO Service og Handel gjentar suksessen fra 2018/2019 og åpner nå for påmelding til vårt lederprogram, skreddersydd for oss i samarbeid med OsloMet. Kurset finner sted i Oslo og Lisboa/Portugal.

 6. 31. oktober 2019,

  Scandic Sunnfjord Hotel, Førde

  Helseinnovasjonskonferansen 2019

  Ein konferanse for næringsliv, akademia og helsesektoren med målsetning om meir offentleg privat samarbeid om innovasjon.

 7. Generalforsamling

  Generalforsamling NHO Service og Handel arrangeres på The Hub i Oslo 22. november 2019