NHO Service og Handel

Innhold

Fenriken kommer til Bygg Ren Verdi

Nyhet, Drift og Service, Renhold

Publisert

Geir aker

Den TV-aktuelle og populære fenriken fra Kompani Lauritzen, Geir Aker skal snakke om tydelighet i lederrollen og hva klar kommunikasjon kan bidra til. Aker fikk nylig publikumsprisen under Gullrute-tildelingen (Foto: Matti Bernitz / TV2)

Kryss av 9.-11. november i kalenderen først som sist. Da er det endelig klart for konferansen Bygg Ren Verdi igjen – og Fenriken kommer for å snakke om tydelighet i lederrollen og hva klar kommunikasjon kan bidra til.

Det er nok mange som har sett frem til dagen hvor bransjen kan samles igjen. Nå er datoen satt, og den populære konferansen Bygg Ren Verdi kaster loss 9. til 11. november – og arrangeres tradisjonen tro på Kiel-ferja.

– Hovedkomiteen er godt i gang med planleggingen, og vi kan allerede nå love et spennende og aktuelt program, med dyktige foredragsholdere. Vi har fått tilbakemeldinger om at folk gleder seg til å møtes igjen til faglig og sosialt utbytte, og ikke minst messe, om bord på Kiel-ferja, sier Hege Wilsbeck, leder i NFSR, som sammen med Rele, NHO Service og Handel og Renholdsnytt står som arrangør av konferansen som favner hele bransjen.

Wilsbeck forteller at de vil åpne for påmeldinger i juni, og hun forventer stor oppslutning om den fjerde utgaven av Bygg Ren Verdi.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt