NHO Service og Handel

Innhold

-Livet handler ikke om å få, men om å få til

Nyhet, Innovasjon, Kompetanse og utdanning

Publisert

Shaqura

Aiman Shaqura er leder i Charge.no og Give a Job.

Aiman Shaqura kom til Norge som palestinsk flyktning. Nå har han over 100 ansatte i selskaper som han har startet selv. I dag sto han på scenen i Handlekraft2019 og fortalte om sine erfaringer.

Aiman Shaqura

Aiman Shaqura

 Aiman Shaqura er leder i Charge.no og Give a Job for innvandrere med flyktningbakgrunn. Han ønsker å inspirere flere til å satse på mangfold. Han brenner for inkludering, innovasjon og bærekraft. 

Aiman Shaqura er gründer og palestinsk flyktning. Han kom fra Libanon via 10 land til Norge. Aiman Shaqura gikk fra å pante flasker og selge julenek på Toten til å bli siviløkonom og omsette for over 100 millioner kroner og ansette over 100 personer i selskaper han startet selv. Nå er han en sosial entreprenør som finner stadig nye måter å skaffe flyktninger jobb.

- Jeg vet selv hvor utfordrende det kan være å få seg en jobb i Norge, men samtidig også hvor mye det betyr. Om en person kommer i arbeid, er det ikke bare en person som jobber. Det vil få ringvirkninger for hele familien og åpne dører for veldig mange andre, sa Shaqura under Handlekraft2019, en konferanse som samlet ca 200 i regi av NHO Service og Handel  i dag.

- Som min mor sier; livet handler ikke om å få, men om å få til. Det handler om å stå på og aldri gi seg, sier Shaqura.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!