NHO Service og Handel

Innhold

NHO Service og Handels lederprogram

Nyhet, Kompetanse og utdanning

Publisert

Lisboa

Lisboa, Portugal, har mye å by på. (Foto: ColourBox.com)

Med en modul i Oslo og en i Lisboa har NHO Service og Handel etablert et lederprogram som er skreddersydd ledere og mellomledere i tjeneste- og handelsbedrifter. Super evaluering fra første runde gjør at en ny runde med dette lederprogrammet blir gjennomført i 2019-20.

Lisboa

Det første kullet som deltok på NHO Service og Handels lederprogram, tatt foran residensen til ambassadøren i Lisboa, der de var på mottagelse.

-Det er stor stas at vi har fått etablert et lederprogram i landsforeningen vår i samarbeid med OsloMet, med praktisk tilnærming, en utenlandsmodul og utrolig lav pris, jubler adm. dir. Anne-Cecilie Kaltenborn.

Din hverdagen som leder

-De første som tok dette programmet forteller om krevende men relevant kursing innen ledelse og konflikthåndtering, organisasjonsbygging og HMS. Vi er veldig glad for å høre at vi har truffet med dette kurset. Målet er at du skal få med deg noe direkte tilbake til jobb, så det må handle om hva folk trenger å hverdagen som leder.

Den norske ambassaden i Lisboa

-Den første modulen i oktober er i Oslo, den andre som finner sted i mars er i Lisboa. Det er fint for ledere fra de forskjellige bransjene våre å komme bort, konsentrere seg om gruppen, bli godt kjent og dele utfordringer. Samtidig har vi fått et godt samarbeid med ambassaden vår i Lisboa, med besøk der og orientering om europeisk næringsliv. Både deltagerne og ambassaden forteller at dette var et både nyttig og hyggelig møte.

Påmelding er nå stengt

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!