NHO Service og Handel

Innhold

NHOs årskonferanse om servicebransjens fremtid

Carl-Fredrik Langård-Bjor

Carl-Fredrik Langård-Bjor (tv) her i samtale med Arne Hjeltnes (Foto: Marcus Dingstad og Lars Andreas Berg)

-Jeg gleder meg til å dele ambisjoner og tanker om bransjens framtid på NHOs Årskonferanse 2020, sier Carl-Fredrik L. Bjor, konsernsjef i vår medlemsbedrift ISS Facility Services.

Som toppsjef i et av Norges største serviceselskap er Carl-Fredrik Langård-Bjor opptatt av hvordan ISS kan bidra i utviklingen av serviceløsninger for fremtiden.

- ISS jobber kontinuerlig med å utvikle nye konsepter for å møte det som kommer. Viktigst er arbeidet med utvikling av medarbeidere og fokus på en serviceorientert organisasjonskultur. Mennesker er og vil være hjertet av vår virksomhet, og nøkkelen til opplevelsene vi skaper for våre kunder og brukere, sier Carl-Fredrik Langård-Bjor.

Han har siden 2011 hatt strategiske lederstillinger i ISS-konsernet, blant annet som konsernsjef for Personalhuset Staffing Group og som kommersiell konserndirektør. ISS er i en bransje hvor mennesker er og fortsatt vil være nøkkelen til gode opplevelser for kunder og brukere. Bjor er derfor opptatt av utviklingen av engasjement og serviceorientert kultur i selskapet.

8 av 10 jobber med tjenester

- NHO's årskonferanse "Neste Trekk" har som tema hva vi skal jobbe med i fremtiden. Da er det naturlig å invitere ISS, som en stor og internasjonal leverandør, og at tjenestesektoren muligheter får oppmerksomhet, sier Anne-Cecilie Kaltenborn, leder av NHO Service og Handel.

- Industrien har gjennom flere tiår skilt ut virksomhet og drift som ikke har vært vurdert som kjernevirksomhet. Det er en av grunnene til at tjenestesektoren har vokst. 8 av 10 personer i arbeid i Norge jobber nå innen tjenesteytende sektor. De som jobber i sektoren er blitt mer og mer spesialiserte og dyktige innenfor sine områder. Utviklingen har gitt økt grad av teknologi og kompetanse, og tjenesteområdene blir mer og mer blitt selvstendige bransjer, sier Kaltenborn.

ISS har lenge vært den største medlemsbedriften i NHO Service og Handel.

-Konsernet representerer på en god måte det drift- og servicebransjene står for, hvor det viktigste er et sterkt fokus på mennesker, sier Kaltenborn.

NHOs Årkonferanse er 8. januar i Oslo Spektrum.

NHOs Årskonferanse Neste Trekk

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!