Hedret i Loen

Publisert

#205

Regionsdirektør Jan Atle Stang: "NHO gratulerer bedriftene. Vi er stolte over jobben dere gjør." Fra venstre: Marianne Knapstad; BB gruppen, Olav R Faleide fra InVia tok imot diplom på vegne av Nordfjord Hotell, Arvid Gimmestad; Trucknor, Andre Høyset, Fjord1, Ove Kjøllesdal; Eid Elektro og Ragnhild Friis-Ottessen fra Ringer i Vannet i vest.

Det var mye heder og få i Loen denne uken for bedrifter som har satset på Ringer i vannet.

Det var diplomer til bedriftene er Eid Elektro, Scandic Nordfjord og Trucknor Førde. I tillegg fikk BB gruppen og Fjord1 blomster for sitt gode samarbeid med Ringer i Vannet. Jatak Kaupanger, Florø skyssbåt og Sogndal Hotell mottar diplomer i etterkant av konferansen.

Ringer i Vannet er NHOs rekrutteringsprosjekt som bistår NHOs medlemsbedrifter i jakten på arbeidskraft. Arbeids og inkluderingsbedriftene, som deltar i satsingen, kartlegger NHO bedriftenes behov og søker å finne riktig person til jobben. Satsingen er et samarbeid mellom NAV, arbeids og inkluderingsbedriftene i NHO Service og NHO. Arbeids og inkluderingsbedriftene er NAVs forlengede arm i arbeidet med å få mennesker som av ulike står utenfor arbeidslivet tilbake i jobb.

Ringer i Vannet driftes av NHO Service, og er NHOs satsingen på delmål 2 i IA avtalen.I Sogn og Fjordane er det fire arbeids og inkluderingsbedrifter som utgjør Ringer i Vannet:

  • InVia
  • Origod
  • Mentro
  • Sogneprodukt

Det er nå 82 NHO medlemsbedrifter i fylket som har avtale med Ringer i Vannet.

Se omtale i Fjordabladet

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!