NHO Service og Handel

Innhold

Norsk Gjenvinning er best

Nyhet, Arbeid og inkludering

Publisert

#205

Fra venstre: Nina Melsom direktør arbeidsliv i NHO, fra Norsk Gjenvinning: personal og kvalitetsleder Lisen Yde Christiansen og konsernleder Erik Osmundsen, Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og LO-leder Hans-Christian Gabrielsen. Foto: Baard Fiksdal)

Norsk Gjenvinning Region Øst ble i dag, torsdag, hedret med Ringer i vannet prisen for 2017.

Juryens begrunnelse:

Norsk Gjenvinning Region Øst tildeles NHO Ringer i Vannet-prisen for 2017. Bedriften får prisen for over fire års tett samarbeid med NHOs rekruttering – og inkluderingssatsning, Ringer i Vannet. Gjennom dette har de oppnådd konkrete, gode resultater i arbeidet om delmål to i IA-avtalen.  12 mennesker har fått en ny sjanse i arbeidslivet hos Norsk Gjenvinning Region Øst. Samarbeidet mellom personal – og kvalitetsleder, på vegne av konsernledelsen og kontaktperson hos arbeids- og inkluderingsbedriften Spir Oslo, er en modell for NHO-satsningen. Bedriften har vært en sentral ambassadører fra oppstart av Ringer i vannet og er stadig en viktig stemme i utviklingen av strategien.

Prisen ble delt ut under NHOs årlige HR-konferanse i Næringslivets Hus i Oslo av Nina Melsom, som er områdedirektør arbeidsliv.

- Bedriften får prisen for over fire års tett samarbeid med NHOs rekruttering- og inkluderingssatsing. Gjennom dette har de oppnådd konkrete gode resultater i arbeid om delmål to i IA.-avtalen. Tolv mennesker har fått en ny sjanse i arbeidslivet hos Norsk Gjenvinning Region Øst. Bedriften har vært en solid ambassadør for oppstart av Ringer i vannet og er en viktig stemme i utviklingen av strategien, sa Nina Melsom under utdelingen. Hun understreket at Ringer i vannet er et prosjekt som NHO er meget stolt av.

- Ringer i vannet skiller seg ut fordi det fungerer så godt. Prosjektet har funnet en suksessoppskrift ved å ta utgangspunkt i bedriftenes behov, og ved å gi både bedriftene og kandidatene tett oppfølging gjennom hele prosessen, sa Melsom.

Ringer i vannet består nå av rundt 1.900 rekrutteringsavtaler med bedrifter. 40 av disse er konsernavtaler som gir satsingen et viktig volum. Dette medfører at Ringer i vannet hjelper ca. 1.600 personer inn i jobb hvert år.

Omtale hos Norsk Industri

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!