Årets Inkluderingsarena på Nedre Romerike

Publisert

#205

Illustrasjonsfoto: Hero.

28. februar ønsker Give a Job velkommen til nytt arrangement for flyktninger og innvandrere som søker arbeid. Dette er Årets Inkluderingsarena på Nedre Romerike.

Dette er et veldig godt og gjennomarbeidet konsept som har gitt mange nye sjanser allerede. Denne gangen skjer det på Romerike Thon Hotel Arena. Her får du jobbmesse, middag og mingling.  

Aiman Shaqura er vår samarbeidspartner i Give a Job. Han holder av noen billetter til Ringer i Vannet bedrifter.

Give a Job har innvandrere som målgruppe. Man ønsker først og fremt å skaffe jobb til første generasjons innvandrere i osloregionen.  Give a Job er et initiativ som representerer en løsning på et av samfunnets store utfordringer idag - inkludering av flyktninger i arbeidslivet. Man inviterer næringsliv, flyktninger og interesserte i lokalbefolkningen til å delta på en kveld med nettverksbygging og relevant innhold på scenen.

Aiman Shaqura er født som flyktning i Libanon, gått fra å være serieflyktning i 10 år, innom 12 land til å bli en seriegründer med base på Toten. I dag er han siviløkonom og sosial- entrepreneur med nasjonalt fokus på ‘next practice’ innenfor inkludering og forvaltning av de nye ressursene i Norge. Konseptet Give a Job hjelper nyankomne flyktninger ut i arbeid.
 Facebook
Mer om Give a  Jobb

Ingeborg Malterud

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!