Fru Sørland fikk Ringer i vannet diplom av herr Sørland

Publisert

Tone og Svein Sørland

Tone og Svein Sørland.

Tone H. Sørland i Landbrukstenester Nordfjord fikk nylig diplom fordi hun har ansatt en dyktig medarbeider gjennom Ringer i Vannet. Det vakte munterhet da hun skulle få diplomet. For den som troppet overraskende opp på kontoret for å stå for overrekkelsen var ektemannen Svein Sørland.

Svein Sørland jobber i arbeids og inkluderingsbedriften InVia.

-Svein er utrolig flink. Han har et stort nettverk og er flink til å koble bedrifter med folk på jobbjakt, forteller Ragnhild Friis-Ottessen. Hun er regionsansvarlig for Ringer i vannet i Hordaland, Sogn og Fjordane, samt Møre og Romsdal.

Under et besøk i forbindelse med en annen diplomutdeling i Nordfjordeid fortalte Svein at kona hadde ansatt en kar med hjelp fra InVia som hun var svært fornøyd med.

-Første ansettelse gjennom Ringer i Vannet kvalifiserer som kjent til diplom, så uten forvarsel møtte vi opp på kontoret til en smilende blid Tone som fikk diplom av NHO og blomster fra sin mann for det gode samarbeidet. Det er hvert fall første gang jeg har opplevd noe slikt, forteller Ragnhild Friis-Ottessen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!