Foto: NHO.

Med intens kjærlighet til Ringer i Vannet tok Petter Stordalen Årskonferansen i NHO med storm i dag.

NHOs Årskonferanse 2018 i Spektrum i dag. Dette er trolig årets viktigste møteplass for næringsliv, politikk og forvaltning. Ringer i vannet, som er dratt i gang av NHO Service og Handel, fikk mye oppmerksomhet. Dette er et NHO-prosjekt og en rekrutering-strategi som årlig gir jobb til 1.500 personer med hull i CV-en. Mange snakket varmt om satsingen, fra statsminister Erna Solberg til NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Filmen om Bypost ble godt mottatt. 

Heftig

Heftigst var Petter Stordalen, som er eier av Strawberry og Nordic Choice Hotels.  Stordalen snakket sterkt om viktigheten av å bygge kulturer basert på mangfold og toleranse for alt som er annerledes. Ikke for å være grei, men fordi det gir avkastning, lønner seg på bunnlinjen og skaper attraktive arbeidsplasser. Bare i 2017 har Ringer i Vannet og Choice skapt 51 praksisplasser. Halvparten av disse ledet til fast jobb. Dette er imponerende resultater som viser hvordan reiselivskonsernet tar inkluderingsarbeid seriøst. 

En annen samarbeidspartner med Ringer i vannet er Aiman Shaqura. Han var også i aksjon på konferansen. Shaqura er gründer og initiativtaker til Give a Job. Han arrangere blant annet viktige integreringsarenaer for flyktninger.
Se eksempel her. 

Årskonferansen fokuserte på gründerskap. Her fikk vi møte blant annet konsernsjef i Nokas, Heine Wang, som snakket om 31 år erfaring med å bygge opp et sikkerhetsselskap som omsetter for fem milliarder kroner og har nær 10.000 medarbeidere. Se video her:

Et knippe medlemmer fra venstre: Lena Vonka (Lenas Helsepersonell), Marianne Knapstad (BB servicesystem), Rolf Gunnar Reisænen (Toma Security AS) , Lise Thun (ex Mint Renhold), Anne-Cecilie Kaltenborn (adm. dir. i NHO Service og Handel), Arve Lund (Boenheten) og Christian Fredrik Moe (2clean).

 

 

 

 

 

 

 

  
Petter Stordalen løftet frem bedrifter som hotellet The Thief i Oslo, som har hatt suksess med Ringer i vannet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt