ISS i norgestoppen på inkludering

gruppebilde

Få i Norge har satset bedre på rekruttering av folk med hull i CV-en gjennom Ringer i Vannet. I dag fikk de klapp på skulderen for innsatsen. ISS kan vise til 15 lærlinger, 81 praksiskandidater og 85 tiltaksplasser.

ISS Facility Services Norge ble hedret for svært omfangsrikt arbeid med praksisplasskandidater og som lærebedrift. ISS rekrutterer og ansetter mennesker i ulike livssituasjoner, og med ulik arbeidskapasitet og faglige ambisjoner. På den måten ønsker bedriften å være en av Norges viktigste integrasjonskanaler.

-Vi jobber kontinuerlig for å hjelpe folk ut i arbeidslivet og setter stor pris på anerkjennelsen for arbeidet vi legger ned i å lære opp og veilede mennesker til å mestre jobbhverdagen», sier Hege Aamotsmo, konserndirektør People & Culture i ISS Norge.

Hun stiller seg bak temaet for NHOs årskonferanse «Verdien av arbeid». Aamotsmo fremhever ISS sitt samarbeid med andre viktige samfunnsaktører som LO, NHO Service og Handel, NAV og Leger Uten Grenser der respekt for mennesker står sentralt.

Godkjent lærebedrift

I sitt samarbeid med blant annet Ringer i Vannet, tilbyr ISS praksisplasser med mulighet for jobbtrening eller jobbtilvenning for mennesker som av ulike grunner har fått en skjev start på-, eller har havnet utenfor arbeidslivet. Selskapet har i dag praksisplasskandidater innen flere ulike tjenesteområder over hele landet.

ISS er også godkjent lærebedrift innen flere fag, for å gi ulike målgrupper muligheten til å heve sin kompetanse og ta fagbrev. Unge mennesker får mulighet til å ta fagbrev som lærlinger, og voksne ansatte kan ta fagbrev som praksiskandidater, samtidig som de står i full jobb i bedriften.

Sammen med partnerne NHO Service og Handel, Ringer i Vannet, Spir Oslo og ulike opplæringskontorer, vil ISS fortsette å jobbe for å være en helhetlig integrasjonskanal.
-Målet er å være en aktiv samfunnsaktør ved å fokusere på å hjelpe og utvikle mennesker, slik at de lykkes i arbeidslivet», avslutter Aamotsmo.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!