Andrea (27) mistet jobben i Color Line: –Utrolig glad for fast jobb i Sande

tre personer

Stein Andre Haugerud fra Jobzone i Sande, Andrea Nielsen og Christel Dyngeland hos Stasjonen Frisør. Foto: Ingunn Håkestad Bråthen

Andrea (27) mistet jobben på Color Line: – Jeg er utrolig glad for fast jobb i Sande.

– Jeg mistet jobben min hos Color Line i mars, forklarer Andrea Nielsen (27) til Sande Avis.

Før Andrea mistet jobben hos Color Line hadde Christel Dyngeland hos Stasjonen Frisør kontaktet Stein André Haugerud hos bemanningsbyrået Jobzone, etter tips fra en bekjent. Hun trengte nemlig en frisør og hadde prøvd flere kanaler, men ikke funnet rett person. Dessuten er hun mest glad i å jobbe i salongen.

Kontakten skulle vise seg å gi resultater etterhvert. Problemet var bare at korona-pandemien kom til Norge og Dyngelands salong måtte, som alle andre frisørsalonger i Norge, stenge ned. Men før oppstarten igjen hadde Haugerud blitt tipset om Nielsen. Hun ble ansatt i Jobzone som leide henne ut til frisørsalongen da den kunne åpne dørene igjen.

Samarbeidet har fungert så godt at i november fikk Nielsen fast jobb i Sande. Da hadde hun jobbet i frisørsalongen i et halvt år.

– Jeg er utrolig glad, føler meg veldig heldig, sier Nielsen med viten om at det er mange om jobbene om dagen. Hun trives så godt at hun har solgt leiligheten i Drammen og tar med seg samboeren og flytter til Sande.

– Samboeren min blir med, vi flytter hit, sier hun fornøyd.

#205
Knirkefritt

For Dyngeland var det viktig å finne en person som kunne fungere på alle plan i hennes bedrift.

– Hun er så flink med kundene, dessuten hadde hun god erfaring med å jobbe selvstendig. Det har gått helt knirkefritt, sier Dyngeland. Hun er meget godt fornøyd med sin nye ansatte og i deres hverdag, som så mange andres, er det smittevernet som står i høysete.

– I dag jobber vi i to grupper her. Skulle en bli syk, så er den andre gruppen i gang, forklarer Dyngeland.

Bemanningsbransje i koronatid

Haugerud hos Jobzone sier at dette viser at det er håp i en tid hvor flere har opplevd å bli permittert eller har mistet jobben.

– Det er mange eksempler på at det viktigste er å holde seg aktiv. Både for å holde seg selv i gang, men det er også bra å ha på CV'en, sier han. Også i hans bransje er det merkbart at det er korona-tider.

– Vi merker det mest i anleggsbransjen. Men i flere andre bransjer, som bygg, går det som normalt. For oss betyr det bare at vi må finne nye bransjer som trenger våre tjenester, sier Haugerud.

Stasjonen Frisør i Sande er medlem av NHO Service og Handel.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt