Godt å ha Rune i ryggen

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

Kate

- Det hele startet med at jeg ble permittert fra jobben som resepsjonist på Britannia Hotell i Trondheim, forteller Kate Hermanstad.

-Han har skaffet meg én jobb. Om jeg ikke kan fortsette her, føler jeg meg trygg på at han finner en ny jobb. For Kate Hermanstad (32) er kontaktperson Rune i Bjørg Fjell Rekruttering blitt viktig. Her forteller hun hvorfor.

Kate Hermanstad

- Jeg tror aldri jeg har hatt det så fint i en jobb som jeg har nå. Men foreløpig er det kun et engasjement via Bjørg Fjell Rekruttering.

- Det hele startet med at jeg ble permittert fra jobben som resepsjonist på Britannia Hotell i Trondheim. Jeg begynte i desember og ble permittert i mars, og selvfølgelig syntes jeg det var kjipt. Men det var lite jeg kunne gjøre med det.

Sist inn er først ut. Og den som først må ut er ofte den som kommer sist inn igjen, så det var bare å begynne jakten på ny jobb.

- Heldigvis ordnet det seg ganske raskt. Nå jobber jeg som resepsjonsmedarbeider hos KLP Eiendom i Teknobyen her i Trondheim, og det håper jeg at jeg kan fortsette med. Jeg tror aldri jeg har hatt det så fint i en jobb som jeg har nå. Men foreløpig er det kun et engasjement via Bjørg Fjell Rekruttering.

- Om jeg kjente til Bjørg Fjell Rekruttering? Nei, ikke før jeg fant stillingsannonsen på nettet og så at jeg måtte søke via dem. Jeg hadde riktignok begynt å ta for meg listen over bemanningsbyråer, og jeg hadde lagt meg inn hos flere, men jeg hadde ikke kommet til dem.

- Flaks for meg at jeg så KLP-annonsen, for nå er jeg jo inne i Bjørg Fjells systemer. Det kjennes trygt.

God støtte hele veien

- Rune, som er min kontaktperson, har fulgt meg opp veldig bra. Jeg føler at han jobber for at jeg skal trives her jeg er, og jeg regner med at han også kommer til å jobbe for at jeg skal få meg noe nytt – dersom det blir aktuelt.

Man hører mye forskjellig om de som driver med bemanning, men jeg tenker at det er noen misforståelser der ute. Slik jeg ser det, jobber de for at vi skal komme oss i jobb. Min erfaring er at de også jobber for at jeg skal ha det bra.

- Siden jeg ikke er ansatt i KLP Eiendom, men leid ut via Bjørg Fjell Rekruttering, er det bemanningsbyrået jeg skal gå til, dersom det er noe ved arbeidsforholdene jeg lurer på eller er misfornøyd med. Rune er med i oppfølgingssamtaler med KLP. Han er min mellommann og støttespiller. Det er fint å ha en som jobber for meg, og sammen med meg, på den måten.

- Jada, jeg vet at det kan høres veldig rosenrødt ut. Men faktum er at jeg har det bra og er fornøyd med den oppfølgingen jeg har fått.

De vet hvem jeg er

- Før jeg kom til Britannia Hotell her i Trondheim, jobbet jeg sju år som resepsjonist på Quality Hotel Saga i Tromsø. Jeg er vant med et helt annet tempo enn det jeg har opplevd så langt i KLP. Men så må jeg jo legge til at jeg startet etter at koronarestriksjonene hadde satt inn, så jeg har ikke sett det tempoet som vanligvis er her.

- Jeg håper virkelig jeg er her når ting normaliserer seg igjen, men man vet jo aldri. Trøsten er at jeg ikke vil føle at det er å rykke helt tilbake til start, dersom jeg må ut på jobbjakt igjen. Det vil være, dumt, men jeg tenker samtidig at det som skjer, det skjer. Jeg er ikke så engstelig for fremtiden som jeg var tidligere. Jeg står ikke på bar bakke.

- Nå har jeg Rune i ryggen. Han vet hvem jeg er, og hva jeg kan.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt