Knut ble diagnostisert med MS og mistet jobben: -I dag har jeg en god fast jobb takket være bemanningsbransjen

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

Knut Martine Eliassen mener at bemanningsbransjen har en viktig rolle å spille.

Knut Martin Eliassen ble diagnostisert med MS i 2017 og mistet jobben. Etter å ha kommet i kontakt med bemanningsbyrået Subshore fikk han prøve seg som lagermedarbeider i Baker Hughes. Dette endte med at han i dag har fast jobb hos dem.

Knut hadde jobbet som taxi-sjåfør i nesten 10 år før han fikk diagnosen MS. Dette førte til at han mistet jobben på grunn av kjørenekt. Han ble gående sjukemeldt i 10 måneder før han tok kontakt med Chris Tyback, prosjektleder i Subshore. Knut har ingen formell utdanning, men fikk god hjelp med både formulering av CV og søknad.

-Subshore satt meg i kontakt med Baker Hughes fordi de tenkte at en jobb innenfor lager og logistikk hos dem kunne passe meg bra. Jeg fikk starte opp på lager hos dem, og der har jeg vært siden. Det hjalp veldig godt på meg å komme i fast arbeid.

I dag jobber Knut fast hos Baker Hughes som lagermedarbeider og en vanlig hverdag går ut på å håndtere, pakke og sende varer, følge opp bestillinger og prosjekter.

- Subshore har betydd veldig masse for meg. Da jeg fikk MS så jeg så aldri for meg at jeg skulle få en så god jobb. Lønnen er god og arbeidsmiljøet er fantastisk, forteller Knut.Knut mener at bemanningsbransjen har en viktig rolle å spille.

-En stor takk fra meg til Subshore for at de gav meg muligheten, sier han..

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!