Skal styre Berg-Hansens IT-løsninger

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

stein andreas

Stein Andreas Mortensen

Da Stein Andreas Mortensen opplevde å bli permittert i fjor høst, erfarte han at det var godt å være i et bemanningsnettverk.

I oktober opplevde Stein Andreas det mange har opplevd i 2020 - å bli permittert. I februar startet han i langtids vikariat som IT Teknisk Konsulent hos Berg-Hansen Reisebureau, formidlet av vår medlemsbedrift Reflekt.

– Da så jeg verdien av å være en del av et nettverk og et bemanningsbyrå, forteller han.

Gikk IT-veien

Mjøndølingen Stein Andreas startet utdannelsen ved design- og håndverk-linjen ved Åssiden videregående skole i Drammen. Deretter ble det IKT-servicefag, også ved Åssiden.

– Etter dette fikk jeg lærlingplass i Utdanningsdirektoratet. Her jobbet jeg blant annet med support for ansatte, drift av Windows-server og nettverksutstyr, forteller IT-mannen.

De senere årene har Stein Andreas vært i sving i Nydalen med 3. linje drift hos IT-selskapet Marcello. Her har han jobbet med Citrix, prosjektvirksomhet og drifting av servere, bl.a Windows

Tatt godt vare på

– Jeg ble tipset av flere kolleger om å legge inn CVen min hos KA-ansvarlig Heidi Harley, som de skrøt veldig av. Og Heidi ga et godt inntrykk. Etter vi fikk kontakt har hun tatt godt vare på meg og fulgt meg jevnlig opp over lengre tid. Da jeg ble ledig på markedet på slutten av fjoråret var veien derfor kort via Reflekt til stillingen som IT Teknisk Konsulent hos Berg-Hansen. Her har jeg store forventninger til å ta i bruk mye jeg kan og samtidig lære mye nytt, forteller Stein Andreas forventningsfullt.

- Det er rift om god IT-kompetanse for tiden. Hvorfor valgte du Berg-Hansen?

– I jobbintervjuet møtte jeg sjefen min Jan og én til fra avdelingen, og det var et veldig hyggelig møte. Det betyr mye for meg å jobbe på en hyggelig arbeidsplass, så da ble valget ganske enkelt, sier Stein Andreas.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt