NHO Service og Handel

Innhold

-Støtt Oslo Pride 1 juli

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

Katharine Gude Aspvik

Katharine Gude Aspvik

Vår medlemsbedrift Smart Bemanning oppfordrer andre bemanningsbyråer til å støtte Oslo Pride i Oslo 1 juli.

Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Hundrevis av frivillige ildsjeler går sammen om å arrangere en ti-dagers festival hvor alle får være akkurat den man er.

Oslo Pride skal være fest og moro, og en markering av kjærlighet, frihet og livsglede, er det for mange også årets eneste pusterom hvor en er fri til å være seg selv, uten frykt for andres reaksjoner. Sammen skaper vi en trygg arena hvor alle uavhengig av seksualitet, identitet, livsstil og kjønnsuttrykk er velkommen til hundrevis av arrangementer innenfor kultur, politikk og folkefest i alle regnbuens farger.

Bli med! Gjør som 30.000 paradedeltakere og 70.000 gjester i Pride Park og på Pride House – delta, engasjer deg og bli med på feiringen. Oslo Pride ønsker alle velkommen, skeive som streite. Venner, familie og støttespillere, sier Katharine Gude Aspvik som driver Smart Bemanning.

- Vi vil oppfordrer alle bemanningsbyrå til å vise sin støtte slik at alle kan føle seg fri til å være seg selv og elske den man vil. Smart Bemanning trykket i helgen opp T-skjorter i regnbuefargene og gikk i Pride paraden i Bergen. Vi gikk for kjærligheten, likeverd og stolthet over å elske den man vil. Vi gikk også for alle de som ikke tør å delta selv for å vise vår støtte, forteller Katharine Gude Aspvik.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!