5.000 slåss om sommerjobb som konsernsjef i Adecco

Publisert

#205

Konsernsjef Torben Sneve skal ha ferie fra jobben som konsernsjef i Adecco Norge og vil betale 100.000 i måneden til en student som passer jobben hans i august. Foto: Adecco.

Hvert år, når konsernsjefen drar på sommerferie, ansetter Adecco en student, et ledertalent, som får bryne seg på reelle utfordringer en toppleder møter. Lønn: 100.000 kr i måneden. 5.000 har søkt på jobben i år.

Nils Gabriel Bjerke (21) fra Flekkefjord som er førsteårsstudent på økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Foto: Adecco.

Det pågår nå en hard siling. De 5.000 er blitt til 20 ungdommer som slåss om sommerjobben i Addeco. «Vinneren» får 100.000 kroner i lønn, alle reiseutgifter dekket og en solid referanse. Planen er at den utvalgte får vise hva han eller hun er god for i august 2018. Topp 10 går til finalen og skal delta på et assessmentsenter med publikum 15. mars. Dette skjer i Oslo, der en jury til slutt avgjør hvem som får sommerjobben.

Vedkommende som blir valgt, har mye å se frem til. Han eller hun får innblikk i en toppleders hverdag, og får sette sitt preg på tiltak som skal settes i verk. Denne erfaringen er sjelden vare for unge jobbsøkere, heter det på bemanningsbyråets hjemmeside.

En av lokalavisene som har fulgt prosessen er Agder Flekkefjords Tidende. I dag har avisen intervju med Nils Gabriel Bjerke (21) fra Flekkefjord som er førsteårststudent på økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI - Campus Bergen, med plan om å ta en MBA. Bjerke er en av 20 som har kommet gjennom nåløyet i Adecco.

- Jeg er stolt og ydmyk over å ha kommet så langt i søknadsprosessen, sier Bjerke til Agder Flekkefjords Tidende.

Mer om den eventyrlige sommerjobben

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!