NHO Service og Handel

Innhold

Jobzone Bodø kåret til årets kontor

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

#205

TIL TOPPS: Jobzone Bodø gikk til topps i Jobszones interne konkurranse. Foto: Jobbzone

Det var en rørt daglig leder som i helga mottok prisen på vegne av sitt kontor i Bodø.

Sosiale medier

I helga var det kjedesamling for Jobzone i Svolvær hvor samtlige kontorer i Norge og Sverige var samlet.

Et av høydepunktene var utdelingen av Årets kontor. Over 40 kontorer kjempet om hedersprisen, men det var til slutt Jobzone Bodø som klatret helt til topps.

Rørt

- Det var helt fantastisk, men også uvirkelig. Vi satt der med tårer i øynene og var helt skjelven. Denne utmerkelsen henger veldig høyt, sier daglig leder ved Jobzone Bodø, Tove Nymo.

Kvalitet på oppfølging

I Juryens begrunnelse heter det at "kontoret har god kontinuitet og stabilitet blant partnere og driver lojalt etter jobzonekonseptet. De har gode sosiale tilbud for vikarer som også bidrar til høy skår på vikarundersøkelsen. Under veldedighetsaksjonen viste de meget stort engasjement og fikk god oppmerksomhet i mediene".

- Vi er veldig flink til å følge systemene. I tillegg er vi svært bevisst på hvilke kunder vi skal jobbe mot, samt jobbe for å beholde gode kunder og vikarer. Kvalitet på oppfølging er viktig. Da får man resultater, sier en tydelig fornøyd Nymo. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!