NHO Service og Handel

Innhold

Kurstilbud for bemanningsbransjen

Glad bransje

Før sommeren ble det vedtatt lovendringer som har direkte betydning for bemanningsbransjen. Dette fører blant annet til at bransjen må endre kontraktspraksis. For å gjøre bransjen best mulig rustet til å håndtere nye rammevilkår som trer i kraft fra nyttår tilbyr NHO Service og Handel en rekke kurs over hele landet.

Lovendringer med betydning for bemanningsbransjen ble vedtatt på Stortinget i juni og  vil tre i kraft fra nyttår:

  • Bransjen må endre kontraktspraksis. Bemanningskontrakten hvor ansatte ikke får en eksakt stillingsprosent må skiftes ut.
  • Bare innleier med tariffavtale med et forbund som har innstillingsrett (mer enn 10 000 medlemmer) kan gjøre avtale med tillitsvalgte om adgang til å leie inn fra bemanningsbedrift ut over midlertidig behov.

NHO Service og Handel har laget et kurs hvor det gis informasjon om hvordan man som bemanningsbedrift bør forholde seg til de nye reglene. 

En sentral del av kursene er en innføring i den nye standard arbeidsavtalen for bemanningsbransjen som nå er utarbeidet og vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene i løpet av kort tid.

Vi merker oss stor interesse fra bransjen, og noen av kursene som ble lagt ut for kort tid siden er allerede fullbooket. Det skal likevel fortsatt være mulig å finne ledige plasser over hele landet.

Oversikt over kurs:                                       

4/10 Trondheim             

5/10 Molde                                             

11/10 Sarpsborg/Fr.stad

15/10 Bergen

17/10 Oslo – mulig å få tilgang til streaming av møtet 

23/10 Langesund            

25/10 Tromsø       

5/11 Oslo

Betingelser:

  • Kurset er kun for medlemmer i NHO Service og Handel
  • Enkel servering
  • Transport og overnatting ordnes av hver enkelt deltaker
  • Det tas forbehold om endringer
  • En forutsetning for gjennomføring er et minimum antall deltakere

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!