Arendal leter etter julenissen - kvinner oppfordres til å søke

Publisert

nissen holder frem litt julepynt

Foto: ColourBox.com).

Vår medlemsbedrift Aksess bemanning har fått i oppdag å rekruttere Arendals offisielle nisse, for snarlig tiltredelse. Kvinner oppfordres til å søke en ofte mannsdominert jobb. Arbeidstid: 1-2 kvelder per år, lønn etter avtale.

I stillingsannonsen fra Aksess bemanning går det frem at Arendal har ambisjoner om å bli en av verdens beste nisse-byer.

Bakgrunnen er at Arendals bynisse, Karl Johan Emanuelsen døde i januar 2018. Han var journalist i Agderposten, quizmaster, speaker og et kjent ansikt i Arendal. Før jul var han bynisse, ikke bare en eller to kvelder, men gjerne flere kvelder på rad hvis han fikk lyst til det.

- Det er selveste Arendalsnissen som kommer, pleide han alltid å presisere. Han elsket å ta på seg nissedrakten som hang på kontoret hans, for så å gå ut og prate med barna og deres foreldre. Pepperkaker og clementiner og godord ble delt ut - i fleng. Og barna forventet ofte å finne igjen samme nisse år etter år, skriver Agderposten.

Daglig leder i Arendal By, Sverre Knudsen, håper mange vil søke.

Jobb som julenisse kan du søke her

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!