NHO Service og Handel

Innhold

Han danket ut 1.600 og fikk Norges best betalt sommerjobb

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

Torben Sneve gratulerer student August Németh Winther

Konsernsjef i Adecco, Torben Sneve gratulerer student August Németh Winther med Norges best betalte sommerjobb. (Foto: Adecco)

August Németh Winther (25) fra Tromsø blir Adecco-sjef for 6000 ansatte i sommer og får 100.000 i lønn.

Blant over 5000 som viste interesse for sommerjobben og rundt 1600 som søkte på stillingen, er det nå klart at det er August Németh Winther som nådde lengst. Han går på NTNUs Entrepenørskole og Bygg- og miljøteknikk på NTNU.

Alle finalistene har vært gjennom en tøff prosess som er grundigere enn mange ordinære topplederrekrutteringer, sier konsernsjef i Adecco, Torben Sneve i en pressemelding.

Prosessen ble avsluttet med et fulldags assessmentsenter foran publikum og jury. Til slutt var det altså August Németh Winther som nådde helt til topps.

Konsernsjef Torben Sneve sa at alle finalistene holdt et imponerende nivå. Juryen er svært imponert over alle i topp 10, det var meget vanskelig å velge en vinner blant så mange dyktige talenter.

– August er veldig ambisiøs, fremstår som moden og reflektert. Engasjert og opptatt av at alle skal lykkes, og å la andre rundt ham bli hørt. Opptatt av å dra alle i samme retning. Uredd.

Selv sier han dette etter kåringen: "Det føles helt fantastisk, har hatt det som et mål lenge, og gleder meg vedig til august."

I juryen sitter Siri Børsum, Leader of digital transformation i Google Norge, Nina Heir, Program Manager i Katapult Accelerator, Leif Feiring, nordisk direktør for Badenoch & Clark, Elham Binai, konserndirektør HR i Adecco og Torben Sneve, konsernsjef i Adecco.

Slik var Norges tøffeste rekrutteringsprosess
  • 5.364 viste interesse for stillingen på konsernsjefen.no
  • 1.592 søkte på stillingen som konsernsjef
  • Basert på en helhetsvurdering fikk 400 en logisk resonneringstest.
  • De 200 beste gikk videre til en integritetstest.
  • De 100 beste fikk tilsendt videointervju.
  • Basert på en helhetsvurdering ble 20 valgt ut til personlighetstest og dybdeintervju.
  • 10 kom til finalen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!