NHO Service og Handel

Innhold

Kraftig oppgjør med Smiths venners dugnadsarbeid

Gjengangeren

Faksimile Gjengangeren

Fellesforbundet og NHO Service og Handel håper Arbeidstilsynet setter en stopper for urettferdig konkurranse fra Smiths venner, skriver avisa Gjengangeren.

-Vi har hatt mange møter, også på Stortinget, der vi diskuterer hvordan Smiths venner vrir konseptet dugnad til en konkurransefordel. Det er jo ikke slik vi tenker at dugnad skal være. Hvordan vi skal få bukt med dette, det vet jeg ikke, sier Rolf-Geir Hillestad, leder for Fellesforbundet i Vestfold til Gjengangeren

NHO-medlemmer reagerer

Even Hagelien, bransjedirektør i NHO Service og Handel har fått henvendelser fra medlemmer som reagerer på måten Brunstad Kristelige Menighet driver forretninger på. Hagelien sier NHO er helt på linje med Fellesforbundet i oppfatningen av at Smiths venner-selskapene er profesjonelle aktører som må lønne de ansatte deretter.

Mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!