Dfind, Manpower, Academic Work og Recover Nordic vant heder

vinnere

De fylte scenen i Folketeateret med seiersglede foran et publikum på over tusen personer.

Dfind, Manpower, Academic Work og Recover Nordic stakk av med de gjeveste prisene da bemanning- og HR-bransjen ble feiret på arrangementet The Hunt 2019 denne uken.

Våre medlemsbedrifter Academic Work ble kåret til Årets rekrutteringsbyrå, mens Manpower ble kåret til årets bemanningsbedrift, og Dfind vant årets beste hodejeger. Recover Nordic vant the Hunts HR-pris for beste rekrutteringskampanje.  The Hunt 2019 er Finn.no sin kåring av de beste bedriftene innen bemanning og rekrutering. Kåringen samlet over tusen personer i Oslo denne uken.

-Rett og slett en lagseier

-Det at vi vinner prisen for Årets rekrutteringsbyrå for 2.året på rad er et bevis på at det arbeidet vi gjør for våre kandidater, kunder og konsulenter virkelig utgjør en forskjell. Det er rett og slett en lagseier. Å motta denne utmerkelsen foran nesten 1000 personer innen HR, Emp.Branding og fra våre egen bransje gjør oss selvsagt stolte og ydmyke. At vi er nesten 30 personer tilstede på scenen var en stor opplevelse. Engasjementet er på topp, sier Mads Wildhagen, leder i Academic Work.

Academic Work får prisen fordi:

Årets Rekrutteringsbyrå har tatt tak i et viktig samfunnsoppdrag ved at de hjelper unge yrkesaktive med å komme seg raskt og enkelt ut i arbeid. Opplæringsprogrammet de har startet viser at de er nytenkende og handlekraftige. I tillegg gjennomfører de undersøkelsen YPAI (Young Professional Attraction index) som leverer verdi til kunden utover selve rekrutteringsprosessen. Årets Rekrutteringsbyrå kan også vise til imponerende vekst og har meget gode tilbakemeldinger fra både kunder og kandidater.

-Utrolig stolt 

-Jeg er utrolig stolt over at vi har blitt kåret til Årets bemanningsbyrå for 2018, sier Sølvi Spilde Monsen, konserndirektør for Manpower. Vi er Norges største bemanningsbyrå og med mer enn 6000 medarbeidere i jobb for oss hver dag gjør vi en forskjell i mange menneskers liv. En viktig grunn til at vi vant prisen er at vi bestandig ser etter bedre måter å løse jobben vår på. Ett eksempel er at vi nå  har åpnet opp for å sette spillerfaring på CV-en, og med det har vi kommet i kontakt med en helt ny gruppe potensielle medarbeidere, til beste for våre kunder. Vi leder an i bransjen og det er veldig hyggelig for oss at dette blir sett og anerkjent, sier Spilde Monsen.

-Manpower får prisen fordi:  

Årets Bemanningsbyrå er et meget veletablert selskap og de har en bred portefølje. De har over mange år har vært blant de største i bransjen og opplever fortsatt vekst. De klarer fortsatt å utfordre både kunder og kandidater til nytenkning på en positiv måte. I en bransje som mange har sterke politiske meninger om, er det godt gjort å ivareta et så sterkt omdømme som denne virksomheten har oppnådd.


Jacob Bruun i Jacob Bruun i Dfind ble kåret til Årets Hodejeger 

Årets Hodejeger har faglig styrke, er lagspiller og kan vise til fremragende resultater. Vedkommende får positive tilbakemeldinger både fra kunder og kandidater. Han kan dokumentere effektiv bruk av Schibsted sine produkter i jakten på talenter. I tillegg til å levere suverent godt på alle kriterier, kan han også skilte med å rekruttere 40% kvinner innen et mannsdominert domene. Mer her 

Recover Nordic med beste rekrutteringskampanjen

Vårt medlem Recover Nordic rekrutterte 200 fagfolk og vant the Hunts HR-pris for rekrutteringskampanjen sin itviklet av egen HR- og markedsavdeling, i sterk konkurranse med andre aktører (blant annet Forsvaret). Mer her

Juryen

I juryen satt Kristin Skogen-Lund, Schibsted, Even Hagelien, NHO Service og Handel, Kristin Hesla-Halvorsen, PWC og Sven Kinden Iversen, HR Norge.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!