Slår seg sammen: Blir Norges 5. største norskeide bemanningsselskap

Publisert

#205

Går sammen: Katharine Gude Aspvik, Per-Egil Aas (i midten) og Pål Svendsen.

Grata People4you Holding AS blir etter sammenslåingen med Smart Bemanning, Norges 5. største norskeide bemanningsselskap, og satser nå på bemanning innen helse- og omsorgssektoren.

Katharine Gude Aspvik stiftet Smart Bemanning i Bergen for 15 år siden og går aktivt inn i holdingselskapet som eier sammen med Per-Egil Aas og Pål Svendsen.

Verdien av arbeid

- Vi skal ta et samfunnsansvar og sørge for at alle våre medarbeidere blir godt ivaretatt, samt at våre kunder skal sikres god kvalitet gjennom våre tjenester, sier Gude Aspvik. 

Hun påpeker at de ønsker å få frem verdien av bemanningsbransjens tjenester.

- I tillegg skal vi sørge for at våre kunder kan ha fokus på sine kjerneområder, mens vi hjelper til med å skaffe godt kvalifisert personell.

Mer «drive»

Den engasjerte gründeren fra Bergen fortsetter:

- Sammen skal vi bli en bedre bemanningsleverandør både for kunder og vikarer, ved å hente det beste fra alle tre selskapene (Grata Personal, People4you og Smart Bemanning). Vi tre gründerne – Per-Egil Aas, Pål Svendsen og meg selv – får enda mer «drive» nå. Vi tre skal fortsatt jobbe aktivt, og vi skal nå gjøre noen grep for å markere oss blant de største. Samtidig som vårt mål ikke er å bli størst, men best, sier Gude Aspvik.

Endringsrettet fremtid

Ifølge konsernleder Per-Egil Aas må bransjen være forberedt på å leve under nye endringer av rammevilkår.

- Endringene i Arbeidsmiljøloven per 1.1.2019 for innleide vikarer er et eksempel på dette. Vårt ansvar som arbeidsgiver er å skape gode, forutsigbare forhold for våre utleide medarbeidere uavhengig av lovendringer. Som bemanningsselskap har vi i større grad spisset vår virksomhet inn mot enkelte fagområder, og en satsning innen helsesektoren har vært en målsetning for oss gjennom mange år, sier Aas.

Landsdekkende

Med-gründer Pål Svendsen ser store muligheter for fremtiden med den ferske sammenslåingen.

- Når vi nå får Smart Bemanning og Katharine Gude Aspvik med på laget ser vi frem til utviklingsmulighetene i tiden som kommer. Sammenslåingen legger til rette for en spisskompetanse innenfor helsepersonell, og vår ambisjon er å være en betydelig aktør innenfor dette fagområdet på landsbasis. Med en større organisasjon kan vi være lokalisert flere steder og levere på flere og større avtaler, oppsummerer Svendsen.

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!