Dfind kåret til Årets Rekrutteringsbyrå 2020

Publisert

vinnerne

Randstad-selskapet Dfind ble kåret til "Årets rekrutteringsbyrå" på The Hunt tirsdag kveld. Anders Beichmann, Dynamic People ble kåret til årets hodejeger.

Det var til stor jubel at de ansatte i Dfind kunne entre scenen på The Hub i Oslo for å motta prisen. Over 700 ansatte i HR og rekrutteringsbransjen var til stede ved Finn sitt bransjetreff som arrangeres for tredje året på rad. Prisen ble vunnet i konkurranse med de to andre nominerte selskapene, Academic Work og Personalhuset.

- Først og fremst ser jeg på dette som en anerkjennelse til de ansatte, som faktisk er de som leverer tjenestene våre. Dette er en tydelig tilbakemelding på den fantastiske jobben de gjør og det engasjementet de har ovenfor kunder og kandidater. Dette er en stor motivasjon til å fortsette arbeidet med å bygge Norges råeste rekrutteringsmiljø, forteller Janne Kristiansen, Business Line Director Rekruttering og Organisasjonsutvikling i Dfind.

Kristin Skogen Lund fra Schibsted, Monica Hammer fra FINN, Svein Kinden Iversen fra HR Norge, Even Hagelien fra NHO Service og Handel, og Einar Stolpe Karlsen fra Publicis Media Norge utgjorde årets jury.

Mer om saken

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt