Ny konsernsjef i Jobzone

Publisert

Espen Heim Jakobsen

Espen Hem Jakobsen (43) er ansatt som ny konsernsjef i vår medlemsbedrift Jobzone, mens Tom Rune Graarud (60) slutter som konsernsjef etter 7,5 år i stillingen og blir ny styreleder i Jobzone AS. Thor Ørbeck-Nilssen (61) går av som styreleder.

Espen Hem Jakobsen er i dag administrerende direktør i rekrutterings- og bemanningsselskapet Jobzone Norge AS, en rolle han vil videreføre også etter at han nå har tiltrådt som konsernsjef.

Styret er svært tilfreds med at Espen har påtatt seg ytterligere ansvar i Jobzone, og at han samtidig vil fortsette som leder i Jobzone Norge. Han har siden 2005 innehatt flere roller i konsernet og har vist at han har den dyktighet, erfaring og de personlige egenskaper som skal til for å lykkes som leder i en tid som stiller store krav til virksomhetenes evne og vilje til å endre seg i takt med en stadig raskere samfunnsutvikling, både i forhold til kompetanseutvikling, digitalisering, personvern og gode verdier, heter det i en pressemelding.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!