NHO Service og Handel

Innhold

Slik blir introduksjon til ny jobb bedre

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

dame snakker i mobil

Foto: ColourBox.com

Det blir mer og mer vanlig å gjennomføre "onboarding" av nye medarbeidere digitalt. Vår medlemsbedrift Academic Work har laget mal til introduksjonsprogram og en sjekkliste.

En utfordrende, men viktig oppgave for deg som leder. Uten den fysiske og sosiale interaksjonen er det vel så viktig å sørge for at nye medarbeidere føler seg trygge, velkomne og forberedt til første dag på jobb.

Geografisk avstand eller eksterne omstendigheter som påvirker mulighetene for en normal onboarding trenger ikke å være en hindring. Med de riktige verktøyene og en positiv innstilling kan digital onboarding være vel så effektivt.

Lederens sjekkliste for digital onboarding

Academic Work har satt sammen en sjekkliste for deg som skal onboarde en ny medarbeider på distanse. Sjekklisten dekker tidlige forberedelser som å sette opp e-postkonto og bestille nødvendig utstyr, men også tips til hvordan du kan følge opp og støtte din nye medarbeider gjennom onboarding-prosessen.

Introduksjonsprogram

Academic Work har også laget en mal til å støtte deg når du skal sette sammen et introduksjonsprogram for nye medarbeidere. Tilpass programmet og presenter det til din nye medarbeider som en plan for den første perioden i jobben.

Du får tilsendt sjekklisten og introduksjonsprogrammet her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt