Bidrar til å løse bemanningskrisen i hotell,- restaurant- og catering

Publisert

Illustrasjonsfoto.

Å skaffe nok folk har blitt en stor utfordring under gjenåpningen etter korona. Bemanningsbransjen bidrar til å løse krisen i hotell,- restaurant- og cateringbransjen.

Adecco Group Norway AS har spesialisert seg på hotell-restaurant- og catering-bransjen. Kristin Lauritsen, leder for avdelingen Hospitality i Adecco, har jobbet med dette i over 20 år. Aldri før har hun merket et så stort trøkk på antall bestillinger. Og aldri før har det vært så stor kandidatmangel til serveringsbransjen, skriver Bergensavisen.

- Det gjør at vi er nødt til å tenke nytt og i nye baner. Vi bør samarbeide mer med bransjen og ha tettere dialog, sier hun til Bergensavisen.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt