NHO Service og Handel

Innhold

Gir 20.000 til ildsjeler

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

plakat

Vårt medlem JobZone har en årlig aksjon hvor de leter etter lokale hverdagshelter. Aksjonen har 15-årsjubileum i år. Vanligvis deler bedriften ut 10.000 til hver ildsjel rundt om i landet. I år er det 10.000 kroner som en personlig påskjønnelse, mens den andre halvparten skal gå til et humanitært prosjekt som vinneren velger ut.

- Siden oppstart i 2004 har vi funnet fram til flere hundre personer som kombinerer sitt unike engasjement med et varmt hjerte, forteller markedsdirektør Jan-Håvard Graarud i Jobzone Norge AS.

– Vi er stolte over de prisvinnerne vi har funnet fram til, og mange gode prosjekter har dessuten fått god hjelp til å markedsføre sitt viktige arbeid gjennom vår aksjon, fortsetter han.

JobZone vet at det i alle lokalsamfunn finnes personer som raust gir av tiden sin for å hjelpe andre. Alle kjenner garantert noen som jobber frivillig for hjelpeorganisasjoner, lærer bort norsk til flyktninger eller betyr en forskjell for svake grupper i lokalsamfunnet.

Nå kan du være med og foreslå hvem som fortjener prisen.

Ildsjeler utgjør ofte en stor forskjell for dem de hjelper, men får sjelden mer enn en takk i forbifarten. Det ønsker Jobzone å gjøre noe med.

Fristen for å levere inn forslag er 1.mars.

Se Raushetsaksjonen 2021

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt