Gir 20.000 til ildsjeler

Publisert

plakat

Vårt medlem JobZone har en årlig aksjon hvor de leter etter lokale hverdagshelter. Aksjonen har 15-årsjubileum i år. Vanligvis deler bedriften ut 10.000 til hver ildsjel rundt om i landet. I år er det 10.000 kroner som en personlig påskjønnelse, mens den andre halvparten skal gå til et humanitært prosjekt som vinneren velger ut.

- Siden oppstart i 2004 har vi funnet fram til flere hundre personer som kombinerer sitt unike engasjement med et varmt hjerte, forteller markedsdirektør Jan-Håvard Graarud i Jobzone Norge AS.

– Vi er stolte over de prisvinnerne vi har funnet fram til, og mange gode prosjekter har dessuten fått god hjelp til å markedsføre sitt viktige arbeid gjennom vår aksjon, fortsetter han.

JobZone vet at det i alle lokalsamfunn finnes personer som raust gir av tiden sin for å hjelpe andre. Alle kjenner garantert noen som jobber frivillig for hjelpeorganisasjoner, lærer bort norsk til flyktninger eller betyr en forskjell for svake grupper i lokalsamfunnet.

Nå kan du være med og foreslå hvem som fortjener prisen.

Ildsjeler utgjør ofte en stor forskjell for dem de hjelper, men får sjelden mer enn en takk i forbifarten. Det ønsker Jobzone å gjøre noe med.

Fristen for å levere inn forslag er 1.mars.

Se Raushetsaksjonen 2021

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt