NHO Service og Handel

Innhold

Håkon (24) har fått Norges kanskje mest ettertraktede sommerjobb

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

tomter

Håkon Tomter (24) studerer økonomi ved Universitet i Oslo. Han danket ut over 900 andre i konkurransen om jobb som toppsjef i Adecco for en måned.

Håkon Tomter (24) har vært gjennom et ekstremt trangt nåløye og blir i sommer konsernsjef i Adecco for 11.000 ansatte og får en månedslønn på 100.000 kroner.

Håkon er fra Hamar og holder på med en master i økonomi ved Universitetet i Oslo.

Adecco har igjen jaktet igjen på Norges største ledertalent som får sommerjobb som konsernsjef. I juni får en student teste ut hvordan det er å være øverste leder for over 11000 ansatte, med en lønn på 100.000. I år fikk Adecco 942 søkere til stillingen.

- Dette er en av Norges hardeste rekrutteringsprosesser, og alle som går til finalerundene vil ha et minne for livet, sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco. – Det er fantastisk å kunne feire 10-årsjubelium for Norges kuleste sommerjobb. I en verden som forandrer seg raskere enn noen gang trenger vi de aller beste lederne for å skape et bærekraftig samfunn i fremtiden og en verden som gir jobbmuligheter for alle. Modige unge ledere som tør å tenke annerledes er oppskriften. Adecco har alltid hatt troen på de unge og det er et hav av ledertalenter der ute som må få sjansen til å prøve seg, sier konsernsjefen.

Stillingen lyses også ut i 47 andre land, og kandidaten som stikker av med sommerjobben i år er videre og kan kjempe om å også bli global CEO i september.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt