Digitale kurs i arbeidsrett for bemanningsbransjen

Publisert

Advokat Benedicte Prøis er en av kursholderne.

Mange av våre medlemmer etterspør kurs i arbeidsrett, og vi har gleden av å tilby tre digitale kurs innen arbeidsrett spesielt for bemanningsbransjen.

Kursene er kun for medlemmer i NHO Service og Handel, og det vil bli gjort en medlemssjekk ved bestilling.

Målgruppe
Dette er kurs vi har tilbudt til våre medlemmer i flere år, men målgruppen er først og fremst for deg som er nyansatt, for deg med personalansvar eller for deg som trenger en oppfriskning.

Pris
Vi tilbyr kursene til en medlemspris kr. 300,- (inkl. mva.) pr. kurs. Det er mulig å kjøpe ett og ett kurs, eller alle tre samlet.

Kursledere
Kurslederne er Advokat Tonje T. Width og Advokat Benedicte Prøis.

Spørsmål
I hver modul blir det nevnt at advokatene er tilgjengelig for spørsmål via chat. I og med at dette er opptak vil de ikke være tilgjengelig live, men du kan sende spørsmål til advokat@nhosh.no så vil våre advokater svare deg så raskt som mulig.

Modul 1 – Ansettelsesformer og vilkår for innleie – KLIKK HER
Modul 2 – Generell bemanningskontrakt – KLIKK HER
Modul 3 – Byggekontrakten – KLIKK HER

Om du tenker at du gjerne vil bestille alle tre moduler vil vi anbefale å velge alle tre modulene med en gang. Da slipper du å fylle inn bestillingen tre ganger.
Alle 3 moduler – KLIKK HER

Vi håper kursene vil være til nytte! Opplever du feil med sendingene eller har andre spørsmål ta kontakt med Gry Tollefsen gto@nhosh.no