NHO Service og Handel

Innhold

Gratis lederkurs for FM til høsten

gatebilde ved skolen

Foto: Handelshøyskolen ved OsloMet

Et gratis, digitalt studietilbud på deltid for ledere innen facility management åpner høsten 2020 ved Handelshøyskolen ved OsloMet.

Å lære hele livet er viktig, særlig hvis du er mellomleder eller er på vei inn i en lederstilling. Dette kurset passer også godt om du for tiden er permittert eller går ledig.  

Fokus er særlig på service og FM-bransjens kommende kompetansebehov og situasjonen næringslivet står i under og etter koronakrisen.

#205

Universitetslektor Ellen Nygard

Etterspurt

– Vi tror dette tilbudet vil være etterspurt. Digital løsning betyr at du kan studere fleksibelt og følge de to FM-emnene uavhengig av hvor du bor i landet. Høstens emne heter «Facility Management i organisasjoner» og er på 10 studiepoeng og emnet til våren er på 15 studiepoeng og heter «Pedagogisk ledelse og ressursutvikling innen Facility Management», forteller Ellen Nygard, universitetslektor og ansvarlig for studietilbudet innen FM i faggruppen for organisasjon og ledelse på Handelshøyskolen ved OsloMet.

En bransje i vekst

- Dette er en bransje i vekst med gode muligheter for å gjøre karriere gjennom kompetanseheving, sier Jorulf Brøvig Silde, bransjedirektør for FM-området i NHO SH Drift og Service. Når Norge skal i gang med gjenreisningen av samfunnet er dette studietilbudet en god og viktig mulighet for bedriftene til å finne og utvikle nøkkelfolk til sine tjenesteområder.
– Vi er også glade for at det tilbys gratis til alle og håper det er en god mulighet for de som ønsker blant de som er permitterte eller uten arbeid å ta denne lederutdanningen fra kommende høst.

Minst fem år med erfaring

Studiene tilbys som enkeltemnestudium på deltid, for voksne med studiekompetanse og minst fem års erfaring fra serviceyrker og/eller yrker i tilknytning til forvaltning, drift og vedlikehold av bygg. Deltakerne kan delta i undervisningen uten å oppholde seg i Oslo.

FM-emnene er også en valgfri del ved to av grunnutdanningene på Handelshøyskolen ved OsloMet, Årsstudium i organisasjon og ledelse og Bachelor i administrasjon og ledelse i offentlig virksomhet.

Mer info her

 Se også:  Viktig  å kombinere dagpenger og studier

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt