Landskonferansen for Restaurant- og matfag

Nyhet, Drift og Service, Kantine

Publisert

#205

Illustrasjonsfoto: ColourBox.com

NHO Service og Handel er medarrangør og ønsker velkommen til Landskonferansen for Restaurant- og Matfag den 23. september. Deltakelsen er gratis

Dette er et samarbeid mellom ulike aktører fra arbeidslivet, som alle jobber målrettet med kompetanse og for å heve anseelsen og rekrutteringen til restaurant- og matfagene. Konferansen er heldigital, og gjennomføres fra kl. 12.00 – 15.00. 

Sentrale temaer på konferansen er:
  • Hvordan sikre rekrutteringen til bransjer i vekst
  • Hvordan møte utfordringene i arbeidsmarkedet etter korona
  • Hva er de mest aktuelle trendene innen restaurant- og matfagene
  • Hvordan sørge for gode utviklingsmuligheter gjennom hele karriereløpet?
Konferansen passer for:
  • Rådgivere og karriereveiledere i grunnskole og videregående skole
  • Faglærere i restaurant- og matfagene og mat og helse
  • Faglærere i arbeidslivsfag og utdanningsvalg
  • Opplæringskontorer
  • Prøvenemndsmedlemmer
  • Yrkesopplæringsnemnder
  • Medlemmer i laug og nemnder

Påmelding og mer info

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt