Til topps i kantine-NM

Publisert

Norges beste kantiner

Alle pallvinnerne i Community Catering-NM 2018, fra venstre sølvlaget fra bRest, vinnerne fra Hegstad & Blakstad og bronsevinnerne fra Toma. (Foto: Morten Holt).

Trondheims-kantinene Hegstad & Blakstad vant gull i kantine NM, mens vår medlemsbedrift Brest fikk sølv. Våre medlemmer Compass og De 3 Stuer hevdet seg også bra.

Den danske hoveddommeren, Nikolaj C.H. Clemmensen sier til Horecanytt at nivået var meget høyt i historiens første NM Community Catering.

Christopher Jarodd og Baldur Kristinsson fra bRest sikret sølvet, mens Toma med Pål Gøran Anda og Christian Mathiassen ble bronsevinnere. På delt fjerdeplass kom Studentsamskipnaden i Oslo Mat & Drikke (Morten Korsnes og Niklas Trondsen), De 3 Stuer, Oslo (Håkan Torstensson og Tobias Nordin) og Compass Group, Oslo (Anita Widerberg og Ljubisa Babic).

Konkurransen Community Catering er åpen for faglærte kokker fra institusjon, kantine, personalrestaurant og catering. Det første NM Community Catering ble arrangert 11. og 12. september på KIT-akademiet hos Asko i Oslo. Tidligere i år ble det kjent at Norge nå skal stille landslag i Community Catering. Laget, som består av manager, kaptein og fire andre kokker, blir kjent i slutten av september.

Norges landslag skal på «studietur» når VM Community Catering arrangeres i Luxembourg i slutten av november. Der skal de bli kjent med konkurransen. Senere skal laget delta i sin første store offisielle konkurranse under OL i Stuttgart i februar 2020.

Mer i omtale i Horecanytt
Mer omtale hos Norges kokkemesters Landsforening

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!