NHO Service og Handel

Innhold

Recover styrker industriservice

Nyhet, Drift og Service

Publisert

to karer foran lastebil

Administrerende direktør Stein Schanke i TT Teknikk (t.v.) selger selskapet han er medeier i til Recover Nordic og Norgessjef Vegar Kristoffersen (Foto Recover Nordic).

Vårt medlem Recover kjøper det norske selskapet TT-Teknikk og tar en sterkere posisjon innen industriservice.

TT-Teknikk er en av landets ledende totalleverandører av spesialtjenester innen vann og avløp, har rundt 130 ansatte og en omsetning på 222 millioner kroner i fjor. Selskapet har kontorer i Oslo, Trondheim, Larvik og Lier. Oppkjøpet er et ledd i Recovers strategi om å styrke seg innen industriservice i Norge. TT-Teknikk vil bli drevet videre som et datterselskap av Recover Norge under sin egen merkevare.

- TT-Teknikk har levert fine resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, solid HSE-kultur og fornøyde kunder, sier Vegar Kristoffersen adm. dir. i Recover Norge, i en pressemelding.

Den formelle overtakelsen av TT-Teknikk vil finne sted så raskt godkjenningen fra Konkurransetilsynet er på plass.

Industri-FM vokser

- Det er spennende at vår medlemsbedrift Recover med dette styrker sin posisjon innen industriservice. Industriservice, eller Industri-FM som vi også kaller det i NHO Service og Handel, er et vekstområde for NHO Service og Handel. Facility management (FM) er og fasilitetstjenester er områder i stor vekst, der nye tjenesteområder og ny teknologi tas i bruk. Mens deler av den mer klassiske Eiendoms-FM utfordres av koronapandemien når det gjelder bruk av bygninger og økt bruk av hjemmekontor, ser vi at områder som Industri-FM og Urban-FM (drift og service av bymessig infrastruktur og smarte byer) tar stadig nye posisjoner i markedet, sier Jorulf Brøvig Silde bransjedirektør i NHO Service og Handel.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt