Konferansen Bygg Ren Verdi 2021 samler ledere innen renhold, eiendomsdrift og forvaltning på Color Line til Kiel

Color Line Kiel. FOTO: Color Line.

Bygg Ren Verdi 2021 arrangeres på Kiel-ferja 9.-11. november 2021. Alle som jobber med renhold, eiendomsdrift og forvaltning er i målgruppen når bransjen nok en gang samles til konferanse og messe. Det er en glede for oss å invitere til bransjens viktigste møteplass i regi av NHO Service og Handel, NFSR, RELE og Renholdsnytt.

Arrangementet har vist seg å være en viktig samlingsplass for felles bransjeutvikling og kunnskapsdeling, og er i likhet med de foregående arrangementene i 2015, 2017 og 2019 lagt til Color Lines cruice til Kiel. Bygg Ren Verdi tar sikte på å samle rundt 500 deltakere fra offentlig og privat sektor.

Programmet er rettet inn mot både private leverandører og offentlige virksomheter, og forener fag, arbeidsliv og marked. Programmet er fortsatt under arbeid og ferdigstilles fortløpende.

Påmelding skjer via teknisk samarbeidspartner Proviso. Siste dato for påmelding til konferansen er 20.september. 2021.

Mer informasjon og løpende oppdatering av program og praktiske opplysninger finnes på siden til Bygg Renverdi 2021 – Lederkonferansen 2021.  

Vi håper å se deg på Bygg Ren Verdi -Lederkonferansen 2021.

Velkommen skal du være!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!