Sodexo gjør stas på ansatte

Publisert

Glade prisvinnere i Sodexo.

I Bergen, Stavanger og Oslo var over 400 Sodexo-ansatte samlet for å hedre hverandre gjennom ulike prisutdelinger. En av disse var bærekraftsprisen.

-Sodexo viser her et godt eksempel på å forankre bærekraftsarbeidet i hele konsernet. Å bli sett for bidraget til klok, inkluderende rekruttering er motiverende for ledere og hele team. Servicenæringen i Norge er eksperter på sosial bærekraft og bør hedres for det så ofte som mulig, på alle samfunnsnivå, sier Ingeborg Malterud, fagsjef i Drift og Service NHO SH.

God innsats på Color Line

Sodexo har fokus på bærekraft og som mål å være ledende i bransjen på dette området. Det handler om å anerkjenne gode prestasjoner internt, blant annet gjennom bærekraftsprisen.

Årets bærekraftspris gikk til Pål Pettersen som er Site Manager på Color Line-kontrakten. Pål og teamet jobber veldig godt med sosial bærekraft og for å inkludere mennesker som har vanskeligheter med å komme inn på arbeidsmarkedet. Et titalls medarbeidere fra kontrakten var til stede, og scenen ble fylt opp med stolte team-medlemmer til jubel og trampeklapp fra salen. Pål Pettersen som er Site Manager på kontrakten sier:

«Det er godt å få anerkjennelse for innsatsen. Vi er glad gjeng som setter stor pris på dette.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt